EM35
Motorola EM35
ROKR със стереоговорители и 3МP камера..
Re: Motorola EM35
Добре изглежда, но се опасявам , че ще е много пластмасов. Не ми вдъхва доверие тоя заден капак. За камерата - моторола имат само един телефон с прилична камера - ЗН 5.
Имам само една дума ... КРАСОТА :)
Poredniq darven telefon na Motorola
Pone ot Moto ne se ulivat v zenite na GSMite si,predpolagam i tozi da ne e po skap ot 150 Euro
Pone ot Moto ne se ulivat v zenite na GSMite si,predpolagam i tozi da ne e po skap ot 150 Euro
Ако под дървен имаш предвид дизайн - има още много хляб да ядеш, докато започнеш да оценяваш правилно красивия телефон от грозния (такъв с дървен дизайн , както повечето Nokia oт N-серията например, начело с дървото на дърветата - N95 :) ).
Ако под дървен имаш предвид такъв с по-малко екстри от останалите нови телефони в момента на пазара - да така е , не е със сензорен 5 инчов дисплей и няма 8 Mpx камера, но този телефон е предназначен за ниския ценови клас и => няма как да има всички тези есктри за цената си, която те уверявам, че няма да е повече от 150 Eu :)
Ако под дървен имаш предвид такъв с по-малко екстри от останалите нови телефони в момента на пазара - да така е , не е със сензорен 5 инчов дисплей и няма 8 Mpx камера, но този телефон е предназначен за ниския ценови клас и => няма как да има всички тези есктри за цената си, която те уверявам, че няма да е повече от 150 Eu :)
Е не прилича на нищо тоя телефон(мое мноние)! :))
Ако под "не прилича на нищо" имаш предвид "прилича на МУЗИКАЛЕН ТЕЛЕФОН", да прав си тогава :)
Като ни попадне в ръчичиките, тогава ще говорим повече. Много от мненията на потребителите се променят след като си поиграят 5-10 мин с даден модел. Конкретно за този-на мен ми изглежда много добре. Разцветката е взаимствана от xpress music сериите на НОКИА. Така мисля аз...
Izglejda dosta krasiv i naistina i spored men e vzaimstvan ot 5310 i 5610.Sled kato se poqvi na pazara mislq da go potyrsq da go razgledam i eventualno da si go zakupq
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Много добър модел от Моторола.Дори мислех да си го купя,когато се появи в България,но като видях,че може и да не дойде се отказах.Има само 2 минуса-1вия:батерията ми се струва доста слабичка за музикален телефон,ако разбира се информацията е вярна.И 2рия камерата ми се струва доста посредствена,дори автофокус няма,по-добре щеше да е без нея тъкмо щеше да намали и цената. :) Иначе телефона е бомба като се има предвид качеството на звука,операционната система и стерео говорителите(ако са като тези на е398) :)