MOTOZINE ZN5
Re: БГ ревю Motorola MOTOZINE ZN5
"320x240 @ 50" Уха, още малко и 120 кадъра като на ЛГ вюти :D . Направят ли записа на VGA пренебрегвам липсата на GPS и го вземам веднага(сега се чудя между зн5 и нокиа н82) !
А знаеш ли от къде мога да си изтегля оригиналния камера драйвър, или архив с цялата файлова система ?
А знаеш ли от къде мога да си изтегля оригиналния камера драйвър, или архив с цялата файлова система ?
За изтриване - сайта пак лагна...
http://www.mmus.us/forum/showthread.php?t=5907
Това е версията на firmware-a SW_ZN5_R6637_G_81.03.0AR_GSJPIXL00APID05C_PDS020_L P0021_1FF.sbf
Ето и програмата, с която се разбива този файл с разширение .sbf (Linux OS-a) --> http://forum.motofan.ru/index.php?showtopic=125183&st=0
Това е версията на firmware-a SW_ZN5_R6637_G_81.03.0AR_GSJPIXL00APID05C_PDS020_L P0021_1FF.sbf
Ето и програмата, с която се разбива този файл с разширение .sbf (Linux OS-a) --> http://forum.motofan.ru/index.php?showtopic=125183&st=0
От днес сутринта съм горд собственик на този телефон. Страхотен е!!!
Никога не съм очаквал, че ще си купя Моторола, защото на времето имах един много скапан, със сложни менюта, много забивания и прочее. Това обаче е... супер телефон. Елегантен, грациозен, практичен, изискан, съвременен. Елементарен за употреба. С чудесна, пъргава, операционна система. По принцип съм запален почитател на линукс и софтуер с отворен код, което също наклони везните.
Друга причина да го купя е и фактът, че ZN5 изглежда да е много здрав и изпълнен от качествени материали.
Почти винаги съм бил иначе с Нокиа, но реших да сменя след като разбрах, че е трудно да се намери нов Nokia 6310i. Почти бях купил едно Sony Ericsson P1i, но се оказа, че го няма никъде, освен за много пари в 2би или БТК.
Цената на Zn5 беше 495лв (за мен много добра като за този клас).
Трябва да призная, че се навих основно заради вашите мнения написани тук, филмчетата с тестовете за издържливост и други мнения из мрежата. Благодаря ви.
Никога не съм очаквал, че ще си купя Моторола, защото на времето имах един много скапан, със сложни менюта, много забивания и прочее. Това обаче е... супер телефон. Елегантен, грациозен, практичен, изискан, съвременен. Елементарен за употреба. С чудесна, пъргава, операционна система. По принцип съм запален почитател на линукс и софтуер с отворен код, което също наклони везните.
Друга причина да го купя е и фактът, че ZN5 изглежда да е много здрав и изпълнен от качествени материали.
Почти винаги съм бил иначе с Нокиа, но реших да сменя след като разбрах, че е трудно да се намери нов Nokia 6310i. Почти бях купил едно Sony Ericsson P1i, но се оказа, че го няма никъде, освен за много пари в 2би или БТК.
Цената на Zn5 беше 495лв (за мен много добра като за този клас).
Трябва да призная, че се навих основно заради вашите мнения написани тук, филмчетата с тестовете за издържливост и други мнения из мрежата. Благодаря ви.
И аз притежавам този телефон от Димитровден. Мнението ми е противоречиво. В самото начало разбрах, че не пише sms-и на кирилица и не запазва текстове на кирилица в sim картата. Реагирах светкавично и от магазина на Хенди в Габрово ми доставиха нов, и той същата стока. Обадих се в моторола България и оттам ми казаха, че знаят за проблема и да го пратя на сервиз в София!?! Разбира се не го сторих. Видеото е под всякаква критика, почти няма приложения, така че това не е Моторолата, която желаех. Имам V360, която се държи перфектно и ме кефи много повече. За съжаление, трябва да признаем, че любимата ни фирма деградира и справедливо може би ще отпадне от пазара.
Коя ти е версията на Firmware-a? Кой ти е LP-а (laguage pack-a)?
Аз лично никога не съм писал СМС на кирилица и не мисля да го правя - има много телефони, които не подържат кирилица и ако пратя такъв СМС на познат, той няма да може да го разчете => няма смисъл да пиша на кирилица СМС-и.
За приложенията, които са правени специално за телефона (native apps) ще трябва да почакаш няколко месеца, за видео резолюцията също. През това време може спокойно да си работиш със всички java такива. Има моднат fw вече с чиято помощ даваш достъп на приложения от типа на MobilePDF, FaceWarp, DocViewer, Exel ... до файловата система на телефона.
Аз лично никога не съм писал СМС на кирилица и не мисля да го правя - има много телефони, които не подържат кирилица и ако пратя такъв СМС на познат, той няма да може да го разчете => няма смисъл да пиша на кирилица СМС-и.
За приложенията, които са правени специално за телефона (native apps) ще трябва да почакаш няколко месеца, за видео резолюцията също. През това време може спокойно да си работиш със всички java такива. Има моднат fw вече с чиято помощ даваш достъп на приложения от типа на MobilePDF, FaceWarp, DocViewer, Exel ... до файловата система на телефона.
Благодаря за успокоенията. Аз обаче от много години пиша sms-и на кирилица и всички мои кореспонденти ги разчитаха. Според мен трябва да уважаваме нашата графична система и да я налагаме. Това е най-съвременната азбука по признание на специалисти от целия свят.Обичам и Т9 редактора и на старата моторола писането беше удоволствие. Нямам намерение да ставам компютърен специалист покрай един телефон, искам да съм нормален потребител.
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! ХУБАВИ ПРАЗНИЦИ!
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! ХУБАВИ ПРАЗНИЦИ!
Аз мисля да си го взема, но се чудя от къде е най-изгодно. Тука гледам
Happy foto & mobile + 1 GB карта - промо 410.00
405.00 81.00 486.00
само на тая фирма е писано ддс-то, та има ли начин да се вземе без ддс от нея?
И това за видео резолюцията дали ще се увеличи ?
Ако може някой от притежателите на този телефон да даде една снимка в режим макро на монета например, на която е снимал от максимално близко разстояние(ако може на дневна светлина)
Happy foto & mobile + 1 GB карта - промо 410.00
405.00 81.00 486.00
само на тая фирма е писано ддс-то, та има ли начин да се вземе без ддс от нея?
И това за видео резолюцията дали ще се увеличи ?
Ако може някой от притежателите на този телефон да даде една снимка в режим макро на монета например, на която е снимал от максимално близко разстояние(ако може на дневна светлина)
-
- Регистриран: 18 сеп 2006, 18:07
Мисля, че след нова година ще му падне цената :)
Споделете дали апарата поддържа VoIP телефония, т.е. има ли вграден клиент?