W230

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Re: Motorola W230

Мнение от asenna5 » 21 май 2008, 13:47

По-добре се насочи към някой модел на фините..- тези, които изброи имат съвсем приличен обхват.
Принципно най-добре се чува (и сигнала е ясен) при моделите на СЕ - само j120 има проблеми в това отношение.

Loth
Регистриран: 13 мар 2007, 18:13

Мнение от Loth » 21 май 2008, 14:42

Problem e i pri 2630

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 21 май 2008, 15:05

той си го купи вече

Valkyria
Регистриран: 22 юли 2009, 01:12

Motorola W230

Мнение от Valkyria » 22 юли 2009, 01:25

Железен телефон - изпусках го, настъпвах го, мокрих го, работи си.

Плюсове:
* Много добра цена за телефон с MP3 player, разширителна карта памет, радио и приличен звук.
* С драйвер от сайта на Моторола може да се зарежда през USB, което е много удобно ако през работния ден ви падне батерията... и има компютър наблизо :)
* Много чисто се чува при разговор.
* Ако работата ви изисква да не носите фотоапарат с цел конфиденциалност, тук сте извадили късмет - няма камера.
* Не изглежда чак толкова зле, че да ви е срам да ви видят с него.
* Буквите и числата се виждат добре, клавиатурата е удобна - става и като подарък за по-възрастни роднини.

Минуси:
* Ако все пак искате камера - сори, няма. Всъщност това е по-добрия вариант от натъпкването на безполезен VGA боклук в телефона колкото да се отбие номера.
* За слушане на музика може да се ползва само оригиналното HandsFree на моторола. Не успях да намеря нито преходник към жак 3.5, нито някакви други съвместими по-свестни слушалки. Но това все пак не означава, че няма такива...

И като теглим чертата:
Добра находка. Взех го за 100 лв с доставката преди година и не съжалявам. Само да намеря време да си направя един преходник за нормални слушалки, и мога да си го ползвам още година преди да го подаря на сестра си-телефоноубиец. На бас, че чак този ще издържи повече от месец в ръцете й :)

Динко Господинов
Регистриран: 13 мар 2007, 17:53

Мнение от Динко Господинов » 09 яну 2010, 16:01

Имам го от 5 дена защото ми омръзна да зареждам Галаксито всеки ден и да треперя като пътувам дали ще имам батерия за следващия разговор.Реших и смених Галакси за тази Моторола.Ами железен телефон-батерията държи яко ,добър дисплей е -не е като Самсунга,но ще го приживея.Музиката се чува силно и 100 пъти по качествено от Галаксито.Има и радио и то учудващо добро.Удобна клавиатура за разлика от тъчскрийна .Липсва ми големия дисплей но само това.С 2ГБ карта работи перфектно.Изобщо препоръчвам го на всички дето наистина говорят много.Телефона е железен.

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 09 яну 2010, 16:26

[Quote]Не успях да намеря нито преходник към жак 3.5, нито ...[/Quote]

Мда... пак писах 10 минути и пак лапнах дръвцето. Калпава работа е тоя сайт.
Като слагат цензура за уеб адреси на конкурентни сайтове, поне да махат само адреса от поста. Или като се откаже поста нацяло, то поне да се върне съдържанието което е постнато за редакция с някакво подсещащо съобщение.

Иначе, аз ако си наумя да пусна линка, ще го пусна по 1000 начина. Ето това имах предвид:
http://194.12.244.18/a2/prehodnik-3.5-mm-jensko-2.5-mm-myjko-stereo-jak-43-3335384.html

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 09 яну 2010, 16:36

Телефончето е доста добро за цената си. Според мен е иделен вариант за непретенциозни към функционалност хора, които въпреки всичко обаче държат да има радио/МП3. Лошото е, че не е особен популярен модел и че повечето хора гледат с недоверие към Моторолите (говоря за средностатистическия потребител). Лично на мен ми допада...особено откакто смениха отвратителното меню от типа C123.

Динко Господинов
Регистриран: 13 мар 2007, 17:53

Мнение от Динко Господинов » 10 яну 2010, 16:42

Прав си непопулярен модел но си мисля ,че нарочно не се зареждат в магазините защото ще подбият продажбите на скъпите модели.Преди да го купя обиколих всички магазини в Ямбол и го намерих само в Глобул и то една бройка.Навсякъде ме гледаха като извънземни като ги питах за този модел или подобни на него.

kamengospodinov
Регистриран: 29 яну 2010, 11:35

Мнение от kamengospodinov » 29 яну 2010, 12:34

Купих Моторола W-230 през юли 2008 год. за 40 лв. (39,90) от промоция на магазин Интернити. Търсих си спешно нов телефон (стария се повреди). Когато помолих да ми кажат характеристиките и аз и продавачите останахме изненадани - нормален стенд-бай, подържа карта памет до 2 ГБ, плеър с изненадващо добър звук, радио с RDS и запис от радиото, удобни за натискане клавиши, стои стабилно и сигурно в ръката, USB кабел, оригинални (не китайски) слушалки, оригинално (не китайско) зарядно + разтегателно зарядно за автомобил, карта памет 1 ГБ и с 2 год. гаранционен срок. Липсваше само диск с драйвер. Като свърши промоцията, телефона "изчезна" за да се появи след 1-2 месеца във всички магазини, но на цена от 80 до 120 лв. (само с договори, без свободна продажба) и без някои от принадлежностите.
След година и половина употреба мога да кажа, че от времето на Сименс-ите не е имало такъв надежден, функционален и евтин телефон.
Недостатъци - няма български език за въвеждане в телефонния указател (но чете бълг. и SMS-ите също се пишат на бълг.), няма Блутут (има мини USB), часовника е малък и не се включва веднага при заключена клавиатура, скрийнсървъра е практически неизползваем, браузването в Интернет е доста мудно дори с Опера-мини.
Ще си позволя една препоръка - Моторола W-230 е удачен избор ако не държите на камера, бърз интернет-достъп и сензорен дисплей. Просто на тази цена няма друг модел с такива качества дори в по-високите класове телефони.

Отговори