Milestone
Re: Motorola Milestone
някой има ли идея какво значи
Flash 10 ready support ???
поддържа ли пълноценен флаш или не ?
Flash 10 ready support ???
поддържа ли пълноценен флаш или не ?
Би могло да се каже, но с този хардуеър малко трудно върви всичко, което е флаш-базирано.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Този хардуер е същият, който движи iPhone 3GS. Не виждам какъв е проблемът с Flash 10. Това не е DirectX 11 все пак.
-
- Регистриран: 03 дек 2006, 16:59
Time's 2009 Gadget of The Year
В щатите Milestone e на върха в класацията на Time:
http://www.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,1945379_1944278,00.html
http://www.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,1945379_1944278,00.html
Е, добре де, съземи се. Според теб защо няма Флаш в айФоун? Една от причинте е, че няма да върви плавно, както си свикнал.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Т.е. щом iPhone го няма, значи не става. Това ми напомня за лафовете за Чък Норис... Съвсем сте се чалнали iPhone маниаците. Че и "съвземи се"... :|(cyber)
:)
по същата логика и n900 не трябва да има flash, нищо, че сега има сигурно най-добрия браузър в мобилно устройство. какво остава като излезе финалната версия на firefox, да вземем пишем на mozilla да махнат поддръжката на flash...
;)
по същата логика и n900 не трябва да има flash, нищо, че сега има сигурно най-добрия браузър в мобилно устройство. какво остава като излезе финалната версия на firefox, да вземем пишем на mozilla да махнат поддръжката на flash...
;)
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Да, верно, все едно щом го няма в iPhone, значи за нищо не става. По тази логика преди 2 години е било супер излишно и тъпо един телефон да има вграден GPS.. Също ще кажеш, че и поддръжка на HSPA+ поне до 14, да не говорим за 21 MBps е излишно, защото го няма в iPhone... Има телефони, които са с по слаби характеристики от iPhone,имат флаш и си върви прилично... Пример за това за Андроидите на HTC - Dream, Magic и Hero..
ПС: HSPA е нещото, което ми липсва в телефона.Аз който съм по цял ден в нета, и 7,2 ми бави ;)
ПС: HSPA е нещото, което ми липсва в телефона.Аз който съм по цял ден в нета, и 7,2 ми бави ;)
Според мен 1000 лв. е добра начална цена. След 5-6 месеца ще е 700 и ще има достатъчно съвместими и качествени приложения, андроид 3.0 и флаш. Тогава ще си заслужава да се купи, а и ще е изпитан вече. А може и да има някоя алтерантива от HTC. Да не говорим , че и windows mobile 7 може да се появи. Не забравяйте, че скоро излезе Zune HD с tegra платформата на Nvidia. Неговия хардуер прави кортекса да изглежда бавен, затова ще трябва да изчакаме стратегически. А и сега е криза, пари няма.
По вашата логика, трябва да ви скоча, защото не мисля като вас. Колкото и да го желаете, няма да можете да пуснето клипче, което да върви перфектном, без насичане, на този телефон. На Н900 също.