Списание Time определи Motorola DROID за джаджа на 2009 г.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Списание Time определи Motorola DROID за джаджа на 2009 г.
Браво, Мото! Напред, само така 8)(yes)
Re: Списание Time определи Motorola DROID за джаджа на 2009 г.
HelloMoto! :D:D:D
да, така си е това е смартфона на 2009г.
не знам само защо тукашните потребители гласуват само на HD2 - ката, имам чувството че е манипулиран изборът в сайта?
не знам само защо тукашните потребители гласуват само на HD2 - ката, имам чувството че е манипулиран изборът в сайта?
Колко имат мотото за да гласуват за него!
Писна ми да гласуват по фантазии.
Като не си виждал телефона: как гласуваш за него???
Писна ми да гласуват по фантазии.
Като не си виждал телефона: как гласуваш за него???
за да разбереш, че това е джаджата на годината, не е нужно да си я пипал.
Напротив,и аз съм на това мнение-човек трябва да е ползвал поне месец апарата,за да има правото да отсъжда,макар че пък няма да е тествал най-вероятно останалите конкурентни предложения :D
А пък HTC HD2 събира гласове и заради качествата си, и заради възможността да бъде закупен от не едно място и възможна цена около 750 лева.Както и става -все повече са потребителите на този модел:)
А пък Моторол-ката все още липсва в необходимата степен на пазара.Чакай само да видиш като падне под 1000 лева-ще си скъсам обувките от тичане към магазина:D
А пък HTC HD2 събира гласове и заради качествата си, и заради възможността да бъде закупен от не едно място и възможна цена около 750 лева.Както и става -все повече са потребителите на този модел:)
А пък Моторол-ката все още липсва в необходимата степен на пазара.Чакай само да видиш като падне под 1000 лева-ще си скъсам обувките от тичане към магазина:D
ако не е тайна ще ми кажеш ли от къде да ида, да си купя HD2 за 750 лв. без да се обвържа с оператор, пък дори и с оператор не е на тази цена?
Нали не ти е необходимо да я имаш!?
Пиши класиране...И ТОВА Е!!!
Пиши класиране...И ТОВА Е!!!
ами да не ми е необходима, но за тази цена бих я закупил, защото знам че я няма никъде, и може да не повишаваш тон (flower)