Milestone
Re: :)
Аз! И сега като натисна HOME ми излиза въпрос кой от двата екрана да използва. Не съм задал по подразбиране нoвия home screen да не би при евентуална деинсталация да се прецака нещо. А иначе имам един "голям" проблем, алармата не се включва на време :(
Преди малко заби и трябваше да се извади батерията, но иначе май е стабилно :) заема от 2 до 6% от разхода на батерията а като памет не мога да кажа но май не е много.
Подкарах и навигацията на google :)
Преди малко заби и трябваше да се извади батерията, но иначе май е стабилно :) заема от 2 до 6% от разхода на батерията а като памет не мога да кажа но май не е много.
Подкарах и навигацията на google :)
Въпросът ми е някой знае ли защо в Jeff този телефон е само 600лв. а навсякъде другаде е поне +200лв. Също така някой дали си е купил оттам телефона и дали има някакви забежелки. И последно аз съм на Виваком и искам да питам дали като съм с тази карта ще имам този проблем при разговорите от този телефон с карта на Глобул. По-напред четох и май обвинявахте Кристъл толк на мотола за това. Лек ден!:)
-
- Регистриран: 04 мар 2009, 08:53
Моля, кажете от къде могат да се свалят приложения за телефона. Мисля да си го купя, много ми харесва, но бих искала преди това да разглрдам какви приложения има за него.
Споделете също има ли някакви други проблеми освен изписаното по-горе за Wi-fi и микрофона, което не е малко, ако не е оправено или не се работи по въпроса поне.
Също за клавиатурата - пишете още впечатления. Мисля, че е важно да споделяме подобна информация. Предварително благодаря.
Споделете също има ли някакви други проблеми освен изписаното по-горе за Wi-fi и микрофона, което не е малко, ако не е оправено или не се работи по въпроса поне.
Също за клавиатурата - пишете още впечатления. Мисля, че е важно да споделяме подобна информация. Предварително благодаря.
Приложения се свалят от Android Market има доста безплатни и някой са много интересни (Google SkyMap). При мен телефона няма никакви проблеми с разговорите (изпробвано на всички настройки на crystal talk и всичките 3 моб. оператора) До сега съм го пробвал на два рутера, единия на бтк (Huawei SmartAX MT882 или ZTE ZXDSL 831) другия е MSI RG54SE II, никакви проблеми и там. Телефона е железен в буквалния смисъл ;) и поради това е мн тежък, също и батерията я издържи ден я не и то при не чак толкова голяма игра с него, като гледам и при останалите андроиди е така. За писане хардуерната клавиатура май не става, не знам дали ще мога да и свикна ще чакам китайците да изкопират това :) http://is.gd/bxYUb , софтуерната е супер даже има и фонетична подредба за нея (виж форума на HTC Legend). Силата на звънене не мн... силна, дори и намакс. Звука през слушалките и самите слушалки в комплекта са супер. ОС-а е супер, синхронизирах си контактите и с facebook и снимките сами си дойдоха. Лошото е че за сега неможе да се рутне което значи че програмите ще продължат да се инсталират на вътрешната памет а тя е на привършване И няма платени приложения в маркета. Тук има Топ приложения http://atrackdog.a0soft.com/topapps.php . Камерата... ми то си е телефон, нищо особенно. Ако беше малко по-лек... :)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Проблем с микрофона аз нямам на моя Milestone.
Wi-Fi проблема се проявява само при някои рутери, но и при тях е въпрос на настройка:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=278931&cat_id=4
Wi-Fi проблема се проявява само при някои рутери, но и при тях е въпрос на настройка:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=278931&cat_id=4
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]Въпросът ми е някой знае ли защо в Jeff този телефон е само 600лв. а навсякъде другаде е поне +200лв.[/Quote]
Jeff все още не са си оправили "неволната" грешка на страницата на Milestone. В каталога поне няма грешка.
Цената е:
- в брой, с абонамент [B][i]UniCall XL[/i][/B]: [B]600 лв.[/B]
- в брой, свободна продажба: [B]999 лв.[/B]
- на лизинг през [B][i]TBI[/i][/B]: [B]12 x 102,05 лв.[/B]
Jeff все още не са си оправили "неволната" грешка на страницата на Milestone. В каталога поне няма грешка.
Цената е:
- в брой, с абонамент [B][i]UniCall XL[/i][/B]: [B]600 лв.[/B]
- в брой, свободна продажба: [B]999 лв.[/B]
- на лизинг през [B][i]TBI[/i][/B]: [B]12 x 102,05 лв.[/B]