Milestone
Re: Motorola Milestone - цената пада
[B]off[/B]
Според Google-преводача:
[i]Milestone [/i]
1. Важно събитие
2. Километражен камък
Второто май е буквалния превод.
[B]/off[/B]
Според Google-преводача:
[i]Milestone [/i]
1. Важно събитие
2. Километражен камък
Второто май е буквалния превод.
[B]/off[/B]
Da popitam i az,taja motorola ima li opcija da mi pokage kolko vreme Sa prietite razgovori,nabranite i talkative natatuk,kato nokiata,che az nechto ne go namiram,i ochte,kakuv skype morgan da kacha,che i zatova mi kazva che njama za modela
Ако въобще очакваш отговор ти препоръчвам да пишеш на кирилица. Едва ли някой ще те вземе на сериозно с така "сериозно" написано мнение.
:( извинявам се,писах от телефона.интересува ме има ли като нокията брояч на минутите за входящи и изходящи разговори,защото не намирам такъв,какъв скайп да си сваля и откъде,защото ми дава че за този модел телефон нямало,още не мога да открия как да изпращам снимки и музика с блутуута
За скайп може да си свалиш от маркета nimbuzz или fring и 2-те поддържат скайп а при втората могат да се осъществяват и видео разговори.
За Bluetooth-a си свали пак от маркета Bluetooth File Transfer.
За Bluetooth-a си свали пак от маркета Bluetooth File Transfer.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Крайъгълен камък в историята на Motorola и смартфоните ;) (yes)
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BEAWmSB1P8w[/Youtube]
още едно доказателство, че бързия процесор не гарантира по-бърза работа - в 3d тестовете droid/milestone бие топ моделите с 1ghz процесор заради по-добрия си графичен чип. и това като използва android 2.1, с идването на 2.2 ще получи допълнителна скорост.
още едно доказателство, че бързия процесор не гарантира по-бърза работа - в 3d тестовете droid/milestone бие топ моделите с 1ghz процесор заради по-добрия си графичен чип. и това като използва android 2.1, с идването на 2.2 ще получи допълнителна скорост.
-
(yes)
Е ще чакаме да пуснат Froyo за Droid/Milestone за да видим какво подобрение ще има. За овърклокването трябва някой американец да го направи, Milestone засега няма тази възможност след root-ването доколкото си спомням.
Е ще чакаме да пуснат Froyo за Droid/Milestone за да видим какво подобрение ще има. За овърклокването трябва някой американец да го направи, Milestone засега няма тази възможност след root-ването доколкото си спомням.
http://code.google.com/p/milestone-overclock/
-
[Quote]2010-05-25 - Released app/module version 1.2 (ChangeLog) - Should work with any Milestone with stock Android 2.x![/Quote]
Това ако е вярно имаш почерпка от мене (beer)8)
Мерси!(yes)
Това ако е вярно имаш почерпка от мене (beer)8)
Мерси!(yes)