Milestone
Re: Motorola Milestone
rock player се справя добре с видеото и субтитрите и е безплатен
-
- Регистриран: 17 апр 2010, 18:49
Всъщност Rockplayer не е безплатна.
има платена версия, но може да се ползва неограничено безплатно. безплатната версия просто показва реклами, функционалността е същата.
-
Не споря, че в момента Rockplayer може би е най-добрият плеар, който съм пробвал, но ще е хубаво да излезе лекарство за него.Има едно дразнещо лого горе в ляво, и си го гледаш заедно с филма...А и на мен проблемът ми е по-скоро със субтитрите.Като ги вградя във филма, телефона ги показва на маймуница.Или ще демонстрирам какво точно ми излиза вместо субтитри: __-_--?-__?
всичко си работи точно ! просто като свалиш филма със субтитрите ги правиш на .str(ако не са) във UTF-8 кодировка(прави се на notepad) името трябва да е еднакво с името на видео файла и всичко тръгва идеално ;)
-
@hap4eto, ей това ми трябваше, благодаря! (beer)
Относно Sygic - много съм доволен от тази навигация. До скоро ползвах 7 версия и от месец сложих последната - 10-та - по-добра е от старата, а в сравнение с други навигационни софтуери - определено ми допадна повече. ползвал съм Garmin, IGO8 и още една, но от Sygic съм най-доволен. Разбира всичко опира до картата, а на тази 10-та версия картата на BG е много подробна. Доста малки селца ги има на нея, а също и улички из по-малките градчета
-
- Регистриран: 23 окт 2007, 12:13
Искам да попитам трябва ли някакъв специален софтуер от моторола за трансфер на файлове от компа на телефон и обратно?
И как се инсталират приложенията които не са от маркета а съм ги смъкнал от нета на компа, копират се на тела и се инсталират или с програма от компа по усб кабела?
И ако се копират на тела, на картата, или в паметта на тела се слагат?
Благодаря Ви!
И как се инсталират приложенията които не са от маркета а съм ги смъкнал от нета на компа, копират се на тела и се инсталират или с програма от компа по усб кабела?
И ако се копират на тела, на картата, или в паметта на тела се слагат?
Благодаря Ви!
-
- Регистриран: 23 окт 2007, 12:13
Намерих отговора на въпроса си в androidbg.com
Утре мисля да вземам моторолката. Надявам се не правя грешка като го избирам пред хтц дизайър!
Утре мисля да вземам моторолката. Надявам се не правя грешка като го избирам пред хтц дизайър!
и давата телефона са много хубави вземи си този който ти харесва повече (yes)