Milestone
-
- Регистриран: 17 апр 2010, 18:49
Re: Motorola Milestone
Специало за браузъра, остава си минимизиран.Повечето програми, обачи имат опция за изход от програмата.Които нямат тази опция в повечето случаи се минимизират, но това не трябва да те притеснява.Не се лъжи да си сваляш таск килър, по-скоро ще ти навреди, а и няма ефект за спестяване на батерия.
За GPRS настройките и на мен ще ми е интересно дали може да се задава коя програма да ползва GPRS, и коя не.
Изпревариха ме. :D
За GPRS настройките и на мен ще ми е интересно дали може да се задава коя програма да ползва GPRS, и коя не.
Изпревариха ме. :D
Пичове, мерси за отзивчивостта
за ГПРС-а пробвах по начина който ми писа hap4eto, но не стана.
Звъннах на 123 в глобул , и ми казаха, че за моторолата нямат автоматични настройки и за това ми пратиха ръчните.юза 5 мин стана работата.
Сега относно втория ми въпрос.
Не можах да разбера нищо. Може ли да ми обясните , ама като за абсолютен новак с АНДРОИД :) мога ли да си задам ГПРС-а да се включва само когато аз искам , аз през другото време да е изключен , или пък да му дам за конкретните програми какво е условието.
Например искам електронната ми поща да е постоянно включена - с две думи да си тегли от ГПРС-а, но всички други други програми да се обновяват през WI FI.
Някакви предложения?
за ГПРС-а пробвах по начина който ми писа hap4eto, но не стана.
Звъннах на 123 в глобул , и ми казаха, че за моторолата нямат автоматични настройки и за това ми пратиха ръчните.юза 5 мин стана работата.
Сега относно втория ми въпрос.
Не можах да разбера нищо. Може ли да ми обясните , ама като за абсолютен новак с АНДРОИД :) мога ли да си задам ГПРС-а да се включва само когато аз искам , аз през другото време да е изключен , или пък да му дам за конкретните програми какво е условието.
Например искам електронната ми поща да е постоянно включена - с две думи да си тегли от ГПРС-а, но всички други други програми да се обновяват през WI FI.
Някакви предложения?
Момчета
да не ви се сторя като лудите, дето сами си задават въпроси и сами си отговарят, но...
програмка която току що открих и мисля, че е много полезна и удобна е Quick Settings .
Препоръчвам ви я сърдечно
КОСАКА
да не ви се сторя като лудите, дето сами си задават въпроси и сами си отговарят, но...
програмка която току що открих и мисля, че е много полезна и удобна е Quick Settings .
Препоръчвам ви я сърдечно
КОСАКА
Сложих на мойта Memhack и ми освободи допълнителни 60мб за приложения :P
-
- Регистриран: 23 окт 2007, 12:13
Някой може ли да ми каже как да спра изцяло вибрацията на телефона. Като го откльчвам или задъжам пръст върху уиджет да го места има вибрация а ми се иска да няма:)
И нормално ли е като пускам камерата да се чува някакъв звук все едно пускам цифров апарат едн такова леко прецъкване? поневе не съм чувал до ся от телефон такъв звук.
И нормално ли е като пускам камерата да се чува някакъв звук все едно пускам цифров апарат едн такова леко прецъкване? поневе не съм чувал до ся от телефон такъв звук.
Този memhack платен ли е , че нещо не го откривам в маркета
Моля пишете от къде може да се купи хубав калъф за ММ както и стойката за зареждане - много ме кефи как изглежда .
Моля пишете от къде може да се купи хубав калъф за ММ както и стойката за зареждане - много ме кефи как изглежда .
Memhack трябва да имаш root за да си го сложиш няма го в маркета инсталира се от ОpenRecovery.
под стойка за зареждане ако разбираш това ? http://www.motorola.com/Consumers/XW-EN/Consumer-Products-and-Services/Mobile+Phone+Accessories/Chargers-and-Adapters/MILESTONE-Multimedia-Station-XW-EN
в БГ лично аз никъде не съм виждал... а за калъв обиколи gsm магазините аз си зех от hendy
под стойка за зареждане ако разбираш това ? http://www.motorola.com/Consumers/XW-EN/Consumer-Products-and-Services/Mobile+Phone+Accessories/Chargers-and-Adapters/MILESTONE-Multimedia-Station-XW-EN
в БГ лично аз никъде не съм виждал... а за калъв обиколи gsm магазините аз си зех от hendy
Да, това е стойката, която ужано много ми харесва - май ще трябва да я търся от чужбина .
Ако все пак някой забележи на пазара такава джаджа- моля нека да пише тук.
Ако все пак някой забележи на пазара такава джаджа- моля нека да пише тук.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Стига ме дразни с тоя root и екстрите му бе :) Накрая ще му тегля една майна на Froyo-то.
То не че няма да мога да го сложа ама все пак има риск... ;)
То не че няма да мога да го сложа ама все пак има риск... ;)
:D драз драз :P е какъв риск има ? :) като излезе froyo слагаш един non servic .sbf за EU с какъвто си в момента и си пускаш ъпдейта към froyo-то :)