Milestone
Re: Motorola Milestone
Пичове, помагайте моля ви
опитвам се да си стартирам Мотонав, но... не става
Не получавам Активационния код
регистрирах се на сайта, скарах request code но не получих активационния код
имате ли идея защо?
опитвам се да си стартирам Мотонав, но... не става
Не получавам Активационния код
регистрирах се на сайта, скарах request code но не получих активационния код
имате ли идея защо?
-
- Регистриран: 23 окт 2007, 12:13
много бих се радвал някой да ми отговори на въпросите които зададох. Мерси
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]как да спра изцяло вибрацията[/Quote]Никак.
[Quote]И нормално ли е като пускам камерата да се чува някакъв звук все едно пускам цифров апарат едн такова леко прецъкване?[/Quote]Нормално е, това е началното калибриране на автофокуса.
[Quote]И нормално ли е като пускам камерата да се чува някакъв звук все едно пускам цифров апарат едн такова леко прецъкване?[/Quote]Нормално е, това е началното калибриране на автофокуса.
Zdraveite. Purvo, izvinete che ne pisha na kirilica no pisha ot shtatite i tova e edinstveniq nachin po koito moga da pisha.
Smqtam da kupq Droid-a ot Amerika no ne znam dali shte raboti v Bulgaria.Shte sam vi mnogo blagodaren ako mi otgovorite.
Smqtam da kupq Droid-a ot Amerika no ne znam dali shte raboti v Bulgaria.Shte sam vi mnogo blagodaren ako mi otgovorite.
Не, Droid не работи в България. Само Milestone.
Jalko... Shte trqbva da izmislq drug variant za pokupka.
Blagodarq za burziq otgovor vse pak.
Blagodarq za burziq otgovor vse pak.
Това исках и аз да направя,но не може за жалост.ще си я купим от бг,спокоино.;)(beer)
-
- Регистриран: 23 окт 2007, 12:13
Взех си телефона в петък миналата седмица от vivacom и вчера забелязах че имам две черни точици под дисплейа, най-вероятно прашинки (нямам идея от къде са влезли). Ако отида във виваком дали ще ми обърнат внимание, четох в нета, че на едно момче в германос са му сменили дизайъра за прашинки под дисплея?
Ами освен да пробваш, друго не ти остава
УСПЕХ
УСПЕХ
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Толкова много неща има за разучаване, пробване, използване, надграждане, инсталиране... Отпусни се и се впусни в приключенията на телефона.
Втренчваш се прекалено много в дреболии като някакви 2 прашинки, haptic feedback ти пречи... между другото как "под" дисплея, а пък са черни?
Втренчваш се прекалено много в дреболии като някакви 2 прашинки, haptic feedback ти пречи... между другото как "под" дисплея, а пък са черни?