Milestone
Re: Motorola Milestone
Телефона е на има-няма две седмици, ама вече съм го понапълнил с програми и не само.... и т'ва с Factory data reset-а хич не ми харесва как звучи!
И ако този ъпдейт не е от последните дни, ш'то не се обяви сам (като ъпдейтите на програмите, например)?!?
Въобще - много мътно!
Ако ще ресетвам, май първо трябва да си валя нещо за backup на... всичко.
И ако този ъпдейт не е от последните дни, ш'то не се обяви сам (като ъпдейтите на програмите, например)?!?
Въобще - много мътно!
Ако ще ресетвам, май първо трябва да си валя нещо за backup на... всичко.
слагай си ъпдейта нетрябва след него да правиш factory reset ! за backup може да си качиш mybackup pro прави backup на апликаците, контакти, смс, настройки по ОС и тн. абе на всичко горе доло...
Благодаря, hap4eto!
Не съм очаквал, че някой ще пробва върху мен албанския вирус* (woo)
Не че доброволно бих си ресетнал телефона, ама имам злощастен опит с един iPhone (чужд ;) ) к'во може да направи един update без съгласието на потребителя :X (no).
Това не е iOS, ама все пак... бях длъжен първо да попитам. Със symbian съм нямал подобни проблеми. С Android-а съм в процес на разучаване, засега. Предполагам, че като дойде Froyo-то (септември ей го къде е :D ) след това ще го root-на, ш'тото едва ли ще пуснат Gingerbread за Milestone :( .
----------------------------------
*албански вирус
[Quote]Имейл: "Това е първият албански вирус. Той се разпространява по имейл и се изпълнява ръчно. Моля изпратете това писмо на десет свои приятели. След това изпълнете командата "FORMAT C:" и натиснете "Enter"[/Quote]
:D :D :D
Не съм очаквал, че някой ще пробва върху мен албанския вирус* (woo)
Не че доброволно бих си ресетнал телефона, ама имам злощастен опит с един iPhone (чужд ;) ) к'во може да направи един update без съгласието на потребителя :X (no).
Това не е iOS, ама все пак... бях длъжен първо да попитам. Със symbian съм нямал подобни проблеми. С Android-а съм в процес на разучаване, засега. Предполагам, че като дойде Froyo-то (септември ей го къде е :D ) след това ще го root-на, ш'тото едва ли ще пуснат Gingerbread за Milestone :( .
----------------------------------
*албански вирус
[Quote]Имейл: "Това е първият албански вирус. Той се разпространява по имейл и се изпълнява ръчно. Моля изпратете това писмо на десет свои приятели. След това изпълнете командата "FORMAT C:" и натиснете "Enter"[/Quote]
:D :D :D
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Това е кроманьонски вирус.
Кроманьонския не започва ли така: "Вземете един голям кръгъл камък..." :)
Оппа-а-а-а...
За [B]mybackup pro[/B]: "[i]...За пълните функции трябва руут...[/i]"!?!
hap4eto, как да разбирам пълните функции?!
За [B]mybackup pro[/B]: "[i]...За пълните функции трябва руут...[/i]"!?!
hap4eto, как да разбирам пълните функции?!
пълни функции са ти допълнения примерно към правенето на backup на апликацияте примерно да направи backup на APK+data или да вкара и маркет линк-а, също друга от функците да направи backup на системните апликации... но като цяло нищо кой знае какво :)
Е т'ва със системните [Quote]друга от функците да направи backup на системните апликации...[/Quote] малко ми бяга...
Тях си ги има в /system/app/ ?! 'Ко искам, мога да си ги копирам "ръчно" на картата...
Тях си ги има в /system/app/ ?! 'Ко искам, мога да си ги копирам "ръчно" на картата...
-
- Регистриран: 23 окт 2007, 12:13
Аз не съм казал да си затриеш информацията, ако ти е толква ценна, и освен нея си побрал толкова приложения, на "супер голямата" врадена памет на milestone, че да не можеш да ги инсталираш пак за 10 минути, прайш си бекъп ( мислех че знаеш за съществуването му). Хората като прочетат "не че доброволно бих си ресетнал телефона...", кой знае какво ще си помислят :D
Ако правиш систем рестор те не се губат, но ако си рутнеш телефона след това може да ги триеш , тези които не ти трябват, а преди това може да им направиш бекъп... за да можеш да си ги върнеш след време ако решиш, че ти трябва някоя.