Defy
Re: Motorola Defy
nokia x2:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Да ама не.Колко от другите по-добри варианти са водо и прахо защитени.Ако изобщо има нещо интересно в този смартфон ,то е защитата му.А колко е надежна е друг въпрос.
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Мнението което изказах за този модел си е лично мое. Не искам да обиждам никого нито да споря.
Всеки сам си решава за какво ще си даде парите. Всичко зависи на какви пари ще си го намерите.
А относно камерата - вижте ревюто на стр.6 в Арената ( там има вече едни таблички за съпоставка)
Всеки сам си решава за какво ще си даде парите. Всичко зависи на какви пари ще си го намерите.
А относно камерата - вижте ревюто на стр.6 в Арената ( там има вече едни таблички за съпоставка)
Някой който си е купил тела от Виваком да има проблеми със слушалката?
Четох във форума на XDA, че за телефоните купени от T-Mobile USA могат да се разпознаят дали ще дадът дефект на слушалката или не.
Ако може някой да провери дали това важи и за телефоните, които не са купени от Сащ.
Ето и какво трябва да се провери:
"pull the battery and look at the small sticker towards the top of the compartment. They were looking for either a [B]blue dot[/B] or “[B]BP[/B]” in the text above “made in China”.
Ако имало такъв знак значи тела бил ок.
Четох във форума на XDA, че за телефоните купени от T-Mobile USA могат да се разпознаят дали ще дадът дефект на слушалката или не.
Ако може някой да провери дали това важи и за телефоните, които не са купени от Сащ.
Ето и какво трябва да се провери:
"pull the battery and look at the small sticker towards the top of the compartment. They were looking for either a [B]blue dot[/B] or “[B]BP[/B]” in the text above “made in China”.
Ако имало такъв знак значи тела бил ок.
Доколкото и аз четох, тези знаци ги има само на телефоните за сащ. Иначе сега от януари уж са отстранили дефекта, но за всички произведени до 31.12.2010 има шанс да се появи повредата. На някои телефони се появява чак след 7-8 седмици. Доста му се бях наточил на този телефон, защото цена/качество няма по-добър и до 600лв нищо друго с подобни данни не може да се намери с андроид, но с тази извънредно голяма квота повредени говорители предпочитам да изчакам още месец два когато проблемът ще е със сигурност отстранен.
И аз затова изчаквам, да вида дали ще има дефектни в Бг.
Иначе телефончето е много добро за цената.
Иначе телефончето е много добро за цената.
телефона си е просто уникален,а за цената си е без конкурент.Всякакви дефекти са преодолени и не се продават дефектни телефони от новите партиди в Европа.
Уникален телефон без конкуренция в цената си,устоичив.Колегата спомена ,че му се стаклото можело да се надере,бих допланил,че може и да се счупи,не е земеделски уред,а телефон.По повод дефектите,изчистени са отдавна и в момента не се предлагат такива телефони,отделно всеки телефон би трябвало да си варви с гаранцията !
Дефектите са изчистени, но за америка..
В медиамаркт в германия още се оплакват от дефектирали телефони, купени преди седмица, а съм сигурен, че в Бг телефоните не са по-нова партида от тези за западна европа. По принцип вече произведените през януари нямат дефекти, но това значи, че докато дойдат до нас ще стане поне февруари/март. Иначе за гаранцията е вярно, чупи ти се, носиш го, ремонтират го..Но е неприятно да дадеш 600лв за телефон и още в началото да го загубиш за няколко седмици, още повече ако заради него си сключил и някакъв интернет договор и тр да плащаш без реално да използваш...
В медиамаркт в германия още се оплакват от дефектирали телефони, купени преди седмица, а съм сигурен, че в Бг телефоните не са по-нова партида от тези за западна европа. По принцип вече произведените през януари нямат дефекти, но това значи, че докато дойдат до нас ще стане поне февруари/март. Иначе за гаранцията е вярно, чупи ти се, носиш го, ремонтират го..Но е неприятно да дадеш 600лв за телефон и още в началото да го загубиш за няколко седмици, още повече ако заради него си сключил и някакъв интернет договор и тр да плащаш без реално да използваш...
от вносителя ме увериха, че партидата за българия е добре. показаха ми даже и опаковките на германския и на тукашния вариант и бяха различни като размери.
все пак някой купи ли си телефона вече?
все пак някой купи ли си телефона вече?