ATRIX
Re: Motorola ATRIX
На мен ми е любопитно дали iPhone 5 ще може да се конкурира с този модел (като хардуер, не популярност).
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
доволен ли си от твоята маилстоун ? аз мн го харесвам този модел и не само този де ,харесван висичко де що е мото.:Д
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
Чесно казано Мото вниаги са имали добри модели с инетресен и иновативен дизайн , до сега викаги сам бил само с мото и сам дововолен ,като излючим един самсунг които така и не ми харесваше и разкрах бразо и после продължих с мото до ден днешен :Д и ще щродалвам да ги ползвам добри са.:)
До момента всички собственици на телефона са възхитени, нямам търпение да го пуснат по магазините да го разцъкам. Лошото е, че в Европа ще го пуснат късно, третото тримесечие в Германия, в Англия по-рано...Да имаше и една хардуерна клавиатура... :)
В USA с 2 г. договор цена $199 ... в Бг след 1 година цена 800 лв с 2г план на милите ни оператори ... честито на печелившите /Ментел, Грабул, Свиваком/
Тогава отиваме в Гърция, да речем, и го купуваме за 500 евра без договор :D
Брей тоя градски, тц, тц... 1500 лв. :)
http://bit.ly/fYU460
http://bit.ly/fYU460
-
- Регистриран: 28 юли 2009, 07:30
абе пич ябълката няма нищо общо с мото и в тази връзка няма и конкуренция.
няма други като мото но все пак да не забравяме че извън америка тя е просто телефон с нисък рейтинг
няма други като мото но все пак да не забравяме че извън америка тя е просто телефон с нисък рейтинг
-
- Регистриран: 05 яну 2007, 23:35
Здравейте!Имам един въпрос,чийто отговор може би ще реши кой ще бъде следващия ми телефон.Значи през юни месец ще заминавам за Канада и имам възмойност Атрикс да го взема за 169 долара с 3 одишен план,който ще ми плащат роднините както и да е,но ако говзема ще мога ли да го разкодирам,за да работи в БГ и ако не ще ми предложите ли някакъв телефон с подобни характеристики,който ще мога да отключа примерно някакъв HTC защото сигурно ще взема iPhone 4...Мерси прредварително!
Вземи си айфон 4, че там е по-евтин от моторолата сигурно, ползвай го известно време да видиш дали ще ти хареса и ако не ти хареса го продай и с парите си купи атрикс. Даже и ще ти останат пари, в дългосрочен план айфон излиза най-евтиният смарфоун, цената му на старо се добливажа много до тази като е нов.