Gleam

BrainStormeR
Регистриран: 17 юни 2006, 19:25

Re: Motorola Gleam

Мнение от BrainStormeR » 17 юни 2011, 01:07

Между другото, изреждайки минусите на телефона, тотално забравих някои неща които все пак са добре. Първо, визията. Много ми харесва. Екранът на телефона е голям, ярък, с приятни цветове, клавиатурата е добре направена и е приятна да докосване. Харесва ми външният LED дисплей, и макар че функционалността му е ограничена, все пак е приятен. Второ, функционалността. Чува се много добре, другите ме чуват много добре. Плюсът на МТК изработката е, че телефонът е доста по-бърз, в сравнение с К1, камо ли с V3... Камерата е сравнително добра, като за телефон от такъв клас. Ще направя сравнение по-нататък.
Като цяло е един добър телефон с много добра визия.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 26 юни 2011, 10:58

Е то ако не е визията и дизайна, от какъв зор да даде човек за това 200-300 лв.? ;)
За SMS - при [B]P2K[/B] настройката за езика на писане беше в контекстното меню за настройка в режим на писане на SMS. При [B]MOTOMAGX[/B] е на две места - пак в контекста "Опции" - "Въвежд. на текст" - "Промяна на езика" а също и в главното меню, "Настройки на телефона" - "Въвеждане на текст" (има и "език" ). При MTK нямам представа как е.

Виждам, че вече има цели 10 оферти, но все още цената е над 200 лв. (whistle)

BrainStormeR
Регистриран: 17 юни 2006, 19:25

Мнение от BrainStormeR » 26 юни 2011, 19:25

Под настройки имах предвид настройки в инженерното меню. Там още не съм пипал, но и не искам.
Ето малко снимки, сравнение със К1.

evir
Регистриран: 03 май 2007, 13:24

Мнение от evir » 27 юни 2011, 18:00

днес си го купих за 80 евро .Страхотен стана ми 1 телефон ведага.Голяма клавиатура много удобен.

Ivan3333
Регистриран: 31 мар 2010, 22:52

Мнение от Ivan3333 » 27 юни 2011, 21:00

От къде си го купил ако не е тайна?

evir
Регистриран: 03 май 2007, 13:24

Мнение от evir » 27 юни 2011, 21:50

от германия магазин real

stz184
Регистриран: 18 ное 2008, 14:01

Мнение от stz184 » 06 юли 2011, 16:11

И аз не издържах и си го купих :)
Телефона не е технологично чудо, то е ясно, но (без да се смеете) не съм имал по-съвременна мобилна джаджа до сега. И съотвено му се радвам като циганче на задушница.
И дизайна е много приятен, въпреки, че на живо изглежда доста по-голям от снимките. Както се шегуваше една колежка - прилича на дистанционно по размери :)
Анимациите на LED дисплея са... забавни :D Сега съм сложил едно кученце да се размандахерцва по екрана.
Дразнещо е, че докато се зарежда, телефона премигва непрекъснато. В тъмна стая си е като дискотека. Сигурно има опция за спиране на светлинния ефект, но не съм търсил.
Клавиатурата е удобна, Micro USB входа е някакъв непознат за мен тип... прилича на варианта използван от новите нокии, но не съм сигурен. Как да е, поръчах си кабелче от ebay за $4. Чакам го.
Без проблеми инсталирах Nimbuzz и Opera Mini. И двете приложения работят нормално. Изпробвах и мейл клиента, работи чудесно с IMAP и Gmail поща. Най-накрая ще мога да си използвам мегабайтите нет, включени в тарифния план. До сега "изгаряха" всеки месец, защото нямах браузър на телефона.

Ами... това са впечатленията ми за сега :)

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 06 юли 2011, 20:31

Ами честито, със здраве да си го ползваш![Quote]въпреки, че на живо изглежда доста по-голям от снимките.[/Quote]Точно на снимките си изглежда бая лопатка :) Ама не мога да намеря къде го гледах до един K1 - който до него изглеждаше като малка пръчка :P
Обаче дизайна е брилянтен, по-удобен телефон като клавиатура сигурно едва ли е излизал. Така ми се струва.

П.П. А, ето - на поста на [B]BrainStormeR[/B] е снимката :)

van necker
Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50

Мнение от van necker » 15 юли 2011, 02:40

ами аз съм с мото V8 и по рамери е близък , мисля ,че телафона е перфектен ,както обичм да кавам (изклчително голяма и удопбна плескуда) V8 като се рапъне става дълаг 18см а като гледам Глеам 6те е пефектен в това отношение .

van necker
Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50

Мнение от van necker » 29 юли 2011, 17:45

от каде си го купи понеже тук го няма все още? а на мен усно мн.ми харесва.

Отговори