Milestone 2
-
- Регистриран: 14 авг 2011, 13:49
Re: Motorola Milestone 2
За тея пари по-добре да се вземе някой телефон с по-голям екран,по-лек и с двуядрен процесор да зарежда по-бързо страниците.Пък и все пак това е Моторола..продължават телефоните им да показват много дефекти,а ъпдейтите да не са до последно както при HTC например.Който го има да го продава,докато не е излезнал новия андроид,че тогава като няма ъпдейт до него ще му падне бързо цената.
[Quote]Пък и [B]все пак това е Моторола[/B]..продължават телефоните им да показват много дефекти[/Quote]Абе откъде се извъди и ти [B][i]вчерашен[/i][/B] специалист... вземи се кандидатирай за форумен шут, позицията ти е в кърпа вързана :D
-
- Регистриран: 14 авг 2011, 13:49
Погледни само Моторола Defy ;) Глупак си ти,не зачиташ обективното мнение.Галакси 2 е къде къде по-добър от този и Самсунг е по-надеждна марка от Моторола.А ако някой ще спре да ъпдейтва по-рано от другия то това със сигурност ще е Моторола.
Какво му е на defy? Всички проблеми са отдавна фиксирани. В началото на дадена линич редовно всички марки си имат проблеми. Виж галаксито за което говориш, първите бройки масово се връщаха за смяна. Така че е нормално, отдавна купувачите в началото на даден телефон играят ролялата на бета тестери :)
Нищо обективно няма в мнението ти за Milestone 2 и Defy.
[Quote]и Самсунг е по-надеждна марка от Моторола[/Quote]Това пък е направо висша глупост. NASA глупаците, как не са се сетили да ползват Samsung, вместо Мото, тц тц...
След купищата примери на пропищели мои познати през годините, и то говорим въобще, не само за телефони. Климатици, телевизори, прахосмукачка (изгоряла на 2-та седмица и чакала 5 месеца двигател) и т.н.
Хайде не ме карай да плюя Samsung, защото тъкмо са започнали да ми се вдигат в очите. SGS II е невероятно добър телефон и никой не го оспорва, поне не аз. Това не значи, че трябва да препикаваш всички теми на конкурентните модели с принципни и генерални безмислици.
П.П. В неделя купих LED монитор Samsung BX2235 от Техномаркет, защото Philips 224CL2 все беше последна бройка в Technopolis. Ъм... много добър се оказа, ама все пак Samsung - с изгорял пиксел от старта...
[Quote]и Самсунг е по-надеждна марка от Моторола[/Quote]Това пък е направо висша глупост. NASA глупаците, как не са се сетили да ползват Samsung, вместо Мото, тц тц...
След купищата примери на пропищели мои познати през годините, и то говорим въобще, не само за телефони. Климатици, телевизори, прахосмукачка (изгоряла на 2-та седмица и чакала 5 месеца двигател) и т.н.
Хайде не ме карай да плюя Samsung, защото тъкмо са започнали да ми се вдигат в очите. SGS II е невероятно добър телефон и никой не го оспорва, поне не аз. Това не значи, че трябва да препикаваш всички теми на конкурентните модели с принципни и генерални безмислици.
П.П. В неделя купих LED монитор Samsung BX2235 от Техномаркет, защото Philips 224CL2 все беше последна бройка в Technopolis. Ъм... много добър се оказа, ама все пак Samsung - с изгорял пиксел от старта...
Аве пич..Ти да не си случайно индиец?Щото те боготворят Samsung и подобно на тебе са големите "експерти".