Defy
Re: Motorola Defy
благодаря ти,ще видя номера,но дори да е с R8 пак мисля да го взима!(yes)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
a какво ще кажеш за L596NW22RQ - доставиха ми я от Виваком и се двоумя дали да я взема.Проверих по 5 и 6-та буква "N" и "W" излиза че е произведен ноември 2010 и от това което съм чел значи е от първите и е дефекна бройка???
Виваком има само от тази партида. Аз си го взех преди почти 2 месеца не съм имал никакъв проблем досега. Аз бях гледал телефона само на картинки и като го видях на живо още повече го харесах. За мен телефонът е най-доброто, засега, най-малък размер за 3.7' дисплей, много лек и приятен за държане, пластмасата не се надрасква като се изпусне, не загрява дори при много игране, стъклото е Горила и не се надрасква, няма нужда от протектори, може спокойно да се носи в джоб, дори и заедно с ключове, стъклото не се драска и трудно се чупи. Всички игри вървят много добре. Камерата не записва 720п и чакам новият ъпдейт да видя ще го добавят ли. В момента на далавера Виваком може да пуснат Samsung Galaxy S II, за около 830лв. с план т.е. около 300лв повече, получваш 4.3' дисплей, 2-ядрен процесор, 8мп камера, 1080п запис, удобен и лек платмасов корпус и Горила стъкло, само той си заслужава пред Дефи-то, ако може да отделите повече пари и ви харесва повече ви препоръчвам него, ако Дефи-то ви допада повече - супер телефон е, вземайте ;)
-
Имат и от новата партида или поне са имали де,ама единични бройки тук там...и направо се чудя какво да правя:Sда не се окаже че след месец трябва да ходи на сервиз:(
Ако искаш отиди в Jeff и им кажи "може ли да проверите за Дефи с MSN 5-та и 6-та цифра P и Q", аз като бях бяха любезни да проверят. Аз търсех да не завършва на R8 просто и те веднага ми казаха във Варна има, аз съм от Пловдив, ще ни го докарат за 1 ден искате ли го и аз казах да.
-
"P" до колкото знам е 2010 /N-P - партида 2010 ; Q,R,S - 2011/
Иначе този който ми предлагата завършва на RQ,а R8 100% всички ли дават дефект ?
Иначе този който ми предлагата завършва на RQ,а R8 100% всички ли дават дефект ?
95% според руски сайт, останалите казват, че и там има дефектни, но много нисък процент. (whistle)
Motorola Defy Цена: 549.00 лв. Мултирама, айде на промоцийката :D
-
(woo)(woo)(woo)(woo) oтивам
-
- Регистриран: 14 авг 2011, 13:49
А сега отивай в някоя заложна къща да го продаваш:D Пълен боклук е тоя телефон,поразровете се във форумите да видите за какво става въпрос,дефекти от къде ли не,всеки момент може и вашия да ви съсипе нервите.Оценката ми е слаб 2 за тоя телефон.По-добре да го продадете и + малко добавка да си вземете някой по-добър от по стойностна марка втора ръка,а не да се излагате с тия дефектни мотороли.