ATRIX
-
- Регистриран: 04 юли 2011, 18:15
Re: Motorola ATRIX
За Моторола Атрикс питах. Много благодаря за информация.
Здравейте,
Собственик съм на това мото и мога да кажа, че е супер. Приятелката ми има самсунг галакси с2 и сравнен с него мотото е с по издръжлива батерия. Цветовете са истински, живи. Телефона е бърз и с много добър интерфейс. Лично аз го ползам постоянно за интернет, и музика. Батерията кара 2 дни като поне 3 часа използвам wifi и поне 3 часа музика на ден. Ако имате въпроси с удоволствие ще ви отговоря.
Лек ден!
Собственик съм на това мото и мога да кажа, че е супер. Приятелката ми има самсунг галакси с2 и сравнен с него мотото е с по издръжлива батерия. Цветовете са истински, живи. Телефона е бърз и с много добър интерфейс. Лично аз го ползам постоянно за интернет, и музика. Батерията кара 2 дни като поне 3 часа използвам wifi и поне 3 часа музика на ден. Ако имате въпроси с удоволствие ще ви отговоря.
Лек ден!
За всички ще бъде полезно, ако по-нататък направиш по-обстоен паралел между двете устройства, за всичко, което си наблюдавал и тествал. Аз ще съм ти много благодарен, тъй като за мен са от водещите на пазара.
Здравейте,
Няма проблеми ще споделя мнението и опита си с двете устройства.
При работа с тях не може да се усети че единият е с честота 1Ghz, а другият 1.2Ghz. При нормална работа мощта на устройствата изглежда еднаква.... Разликата, която и обикновения потребител може да усети е в дисплеите и батериите.
На моторолата цветовете са по реални, докато на самсунга поне за мен е доста шаренко, черното е много добро, размера е 4,27'' и за мен телефона става доста голям и не ми е удобно да го държа в джоба. Лично на мен 4'' дисплей на моторолата ме устройва повече като размер и цветове (необичам шаренията).
Батериите - това е главното поради, което не си купих самсунга. За мен лично е много слаба и при по продължително ползване пада за един ден, даже често и един ден не издържа ... приятелката ми понякога ходи със зарядното. Моторолата мен ме впечатли - издържа ми 2 дни като не я оставям и за миг (имам я от 2 седмици и немога да и се нарадвам :D ).
Друга добра екстра е скенера за отпечатъци - работи много добре досега.
Като сглобка моторола по-добре са се справили.
Като аксесоаринчма база за сравнение мотото печели, лично на мен интерфейса на самсунг не ми допада, имам самсунг галакси 3 (GT-5801) и ми е грозно, moto blur-a ми е по красив и семпъл.
Ако имате други въпроси ще отговоря на драго сърце.
Поздрави!
Няма проблеми ще споделя мнението и опита си с двете устройства.
При работа с тях не може да се усети че единият е с честота 1Ghz, а другият 1.2Ghz. При нормална работа мощта на устройствата изглежда еднаква.... Разликата, която и обикновения потребител може да усети е в дисплеите и батериите.
На моторолата цветовете са по реални, докато на самсунга поне за мен е доста шаренко, черното е много добро, размера е 4,27'' и за мен телефона става доста голям и не ми е удобно да го държа в джоба. Лично на мен 4'' дисплей на моторолата ме устройва повече като размер и цветове (необичам шаренията).
Батериите - това е главното поради, което не си купих самсунга. За мен лично е много слаба и при по продължително ползване пада за един ден, даже често и един ден не издържа ... приятелката ми понякога ходи със зарядното. Моторолата мен ме впечатли - издържа ми 2 дни като не я оставям и за миг (имам я от 2 седмици и немога да и се нарадвам :D ).
Друга добра екстра е скенера за отпечатъци - работи много добре досега.
Като сглобка моторола по-добре са се справили.
Като аксесоаринчма база за сравнение мотото печели, лично на мен интерфейса на самсунг не ми допада, имам самсунг галакси 3 (GT-5801) и ми е грозно, moto blur-a ми е по красив и семпъл.
Ако имате други въпроси ще отговоря на драго сърце.
Поздрави!
-
- Регистриран: 25 авг 2011, 04:45
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
[Quote]Батериите - това е главното поради, което не си купих самсунга. За мен лично е много слаба и при по продължително ползване пада за един ден, даже често и един ден не издържа ... приятелката ми понякога ходи със зарядното. Моторолата мен ме впечатли - издържа ми 2 дни като не я оставям и за миг (имам я от 2 седмици и немога да и се нарадвам :D ). [/Quote]
Че и ние се радваме също! С SGS II + батерия 2000 Mah караме по 3 дена без проблем! (yes)
Че и ние се радваме също! С SGS II + батерия 2000 Mah караме по 3 дена без проблем! (yes)
Това е при нормално използване на телефона.Около 1h15min разговори, 3h дисплей, ~2h музика, отвреме-навреме wifi и малко снимки с камерата ..... Според мен баланса батерия/дисплей/цпу е много добър при този телефон.
Кой (censured) (angry) е написал в характеристиките на телефона, че има радио бе, къде го видяхте това радио, от къде си измукахте тая информация и аз като последния наивник - чета и вярвам и не погледнах в други сайтове...Ах ле-лее как ме пре**ахте!!!
Иначе телефона ако не ви трябва радио и камера е топ от всякъде :D На AnTuTu Benchmark test-а ми даде 5000 точки(woo) НО прави най-ужасните снимки, които съм виждал за 5MP и сега се чудя дали да ходя в сервиз или толкова си може. Колегите с Атриксите, как е камерата при вас?
Иначе телефона ако не ви трябва радио и камера е топ от всякъде :D На AnTuTu Benchmark test-а ми даде 5000 точки(woo) НО прави най-ужасните снимки, които съм виждал за 5MP и сега се чудя дали да ходя в сервиз или толкова си може. Колегите с Атриксите, как е камерата при вас?
-
- Регистриран: 16 дек 2011, 21:18
Имам го от една седмица. Доволен съм като цяло. Батерията ми издържа 4 дена при първото зареждане. Камерата наистина на е много добра. Иначе е много бърз. Телефончето не е лошо.
Здраеейте
Наистина телефона прави лоши снимки с оригиналното приложение за камера, но при смяната му с Vignette се получават много качествени.
Относно радио - няма радио.
Лек ден!
P.S. За видео LG Camera. :-)
Наистина телефона прави лоши снимки с оригиналното приложение за камера, но при смяната му с Vignette се получават много качествени.
Относно радио - няма радио.
Лек ден!
P.S. За видео LG Camera. :-)