Defy+
-
- Регистриран: 12 ное 2007, 10:11
Re: Motorola Defy+
ами може и да се поинтересуваш, да питаш гошо:)
ето ти един линк : http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-1700mah-extended-battery-for-motorola-mb520-defy-mb525-bravo.html
Обикновения defy си е добър телефон, с 2.3.5 съм, green камера, не ми пука дали снима видео в hd! И наистина няма никаква разлика между + предния.
телефона си струва заради другите му качества, ударо и водоустойчивеост. Особено за луди глави като мен дето ходят по планините.
ето ти един линк : http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-1700mah-extended-battery-for-motorola-mb520-defy-mb525-bravo.html
Обикновения defy си е добър телефон, с 2.3.5 съм, green камера, не ми пука дали снима видео в hd! И наистина няма никаква разлика между + предния.
телефона си струва заради другите му качества, ударо и водоустойчивеост. Особено за луди глави като мен дето ходят по планините.
пичове да ви питам koe дефи да си купя?Телефона ще използвам за разговори,навигация,музика и филми (интернета не ме интересува през телефона защото имам лаптоп и безжичен нет)Моля ви за помощ защото нямам поглед върху двете дефита,а доколкото прочетох във форума май няма разлика освен батерията,но тя не е толкова голям проблем!Предварително ви благодаря!Гледам че вече и в хенди го има стария на промоция 479лв,което ме устройва,само да ми дадете съвет и ако може малко инфо за слушалката дали дава дефекти още на старото дефи?
Ако вземеш стария трябва да му сложиш нов софт, че неговия е бъгъв, и имаш супер телефон, същият като новия. Ако не ти се занимава с инсталиране на ромове или нямаш представа как става, клипчета как се инсталира няма да намериш, само подробни обяснения, може би това -> http://www.youtube.com/watch?v=h3ZHocqB2yI , също така мисля, че няма оплаквания от новата слушалка, докато при стария слушалката си е една и съща и може да се повреди, така че ти си решаваш. :D
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Не е точно една и съща,само при новите/първите партиди/ Дефита го имаше проблема.После явно след като изреваха повечко хора и се светнаха и оправиха проблема.Иначе май разликата е само в батерията,що на дъртия дефи може да върви 2.3.5 просто нямаш грижи.Иначе телефона е уникален.Адски удобен от всяка гледна точка,по голям дисплей не ми трябва,почва да става много неудобен ако е по голям,не напразно айфона е със 3.5 инча;) ,над 4 инача за мен е таблет вече и става неудобен,да не говорим че със едба ръка абсурд да се борави с над 4 инча.Хардуерно също е доста добър дори работи една идея по бързо от нетбука ми който е със 1.6 процесор и със 1 ГБ рам.
Чесно казано всех да се замислям дали да го сменям за плюса...Заради една батерия трябва да доплатя около 200 лева:(
Чесно казано всех да се замислям дали да го сменям за плюса...Заради една батерия трябва да доплатя около 200 лева:(
Който има defy няма ли да му е по - лесно да си купи батерия за defy+? :D
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
[Quote]Който има defy няма ли да му е по - лесно да си купи батерия за defy+? :D [/Quote]
Много добър въпрос:D(yes) Едва ли ще е 200 лв една батерия:P
Много добър въпрос:D(yes) Едва ли ще е 200 лв една батерия:P
А кога се очаква да дойде в България в магазините и на каква цена, че вече ноември стана, а от него няма и следа?
В гетбг пише, че го има..А по въпроса за батерията, след всичко, което изчетох, човек разбира ли от рутване и ако Defy-то му е с червените лещи няма какво да мисли - взима си батерия и скача в джаза :)
А в някой магазин, който не е online (multirama, technopolis..)?
Логически погледнато това трябва да е възможно най-добрата комбинация като здрав телефон с всички най-необходими функции от днешно време.
Defy + е усъвършенстваната версия на предшественика си и се очаква всички негови недостатъци да са отстранени.
Отделно Motorola произвеждат телефони от 1928 г., а през 1983 пускат първи мобилен телефон на пазара. В сферата на радиостанциите, който е малко по запознат знае, че са от най-добрите, а какво представлява един телефон от ново поколение - радиопредавател/приемник за 2G/3G GSM мрежа, радиопредавател/приемник за WiFi, радиопредавател/приемник за Bluetooth и радиоприемник за GPS. От тук всеки може много лесно да си направи извод ако иска сполучлив ТЕЛЕФОН дали да си закупи от производител, който се занимава с производство на телефони и радиоапаратура или да си закупи от производител който се занимава с производство на телевизори :D
При "телевизионните марки" естествено, че дисплея ще е от най-добрите качества на телефона, нали това им е основната дейност. И все пак трябва да решим телефон ли ще си купуваме или хубав дисплей с мощен процесор ;)
Defy + е усъвършенстваната версия на предшественика си и се очаква всички негови недостатъци да са отстранени.
Отделно Motorola произвеждат телефони от 1928 г., а през 1983 пускат първи мобилен телефон на пазара. В сферата на радиостанциите, който е малко по запознат знае, че са от най-добрите, а какво представлява един телефон от ново поколение - радиопредавател/приемник за 2G/3G GSM мрежа, радиопредавател/приемник за WiFi, радиопредавател/приемник за Bluetooth и радиоприемник за GPS. От тук всеки може много лесно да си направи извод ако иска сполучлив ТЕЛЕФОН дали да си закупи от производител, който се занимава с производство на телефони и радиоапаратура или да си закупи от производител който се занимава с производство на телевизори :D
При "телевизионните марки" естествено, че дисплея ще е от най-добрите качества на телефона, нали това им е основната дейност. И все пак трябва да решим телефон ли ще си купуваме или хубав дисплей с мощен процесор ;)