MOTOZINE ZN5
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Motorola MOTOZINE ZN5
Да не си деактивирал автофокуса?
-
- Регистриран: 01 яну 2007, 17:33
Не на автоматичен режим е .Даже когато давам панорамен режим са замъглени снимките
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Хм... сега видях, че има доста подобни оплаквания дори в сайта на Мото.
Ъпдейтвал ли си телефона? Аз имам VE66, който е много близък модел. Купен е от Букурещ, 3-4 дни преди да се появи в България (естествено).
Флашнах го, моднах го - първо с по-новия фърмуеър за Румъния (включва и български) и после с един неофициален, качих разни програмки теми... обаче се появиха 2 проблема. Единия с камерата. Върнах до официалния ъпдейт, но проблема с фокуса остана и сега май ще връщам по-стария FW.
Мисълта ми беше, че има момент в който камерата започва да снима супер замъглено и автофокусът спира да бачка напълно. Това при силна слънчева светлина. Тогава само рестарт го оправя.
А тази тъпня я нямаше първите 6 месеца, когато бях с оригиналния FW.
Ъпдейтвал ли си телефона? Аз имам VE66, който е много близък модел. Купен е от Букурещ, 3-4 дни преди да се появи в България (естествено).
Флашнах го, моднах го - първо с по-новия фърмуеър за Румъния (включва и български) и после с един неофициален, качих разни програмки теми... обаче се появиха 2 проблема. Единия с камерата. Върнах до официалния ъпдейт, но проблема с фокуса остана и сега май ще връщам по-стария FW.
Мисълта ми беше, че има момент в който камерата започва да снима супер замъглено и автофокусът спира да бачка напълно. Това при силна слънчева светлина. Тогава само рестарт го оправя.
А тази тъпня я нямаше първите 6 месеца, когато бях с оригиналния FW.
-
- Регистриран: 01 яну 2007, 17:33
Поначало проблема се появи с оригиналния софтуер ,след това го рефлашнах с Reloaded v1 ама проблема все остава :( ще го префлашна отново и го пращам за поправка както се прави в нормалните държави
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
До колкото знам при този модел имаше проблем с някоя от подвижните части вътре в камерата,която се износва/размества и се получава този гаден дефект.Това не става при всички телефони от този модел,но доста хора имат такова оплакване.Имах един документ,който описваше проблема,ако го намеря ще го кача.
(no) Хубав телефон но тези ограничения с приложенията ме отвратиха.Да се налага да го префлашвам за да си сложа някакво приложение!?
Направо се питам и какво като има операционна система!?
Та един телефон с Вин Мобил е 100 пъто по-функционален и с по-лесно инсталиране на приложенията.
Фен съм на Моторола, но тези пе...ски огранияения не са по вкуса ми!!
Направо се питам и какво като има операционна система!?
Та един телефон с Вин Мобил е 100 пъто по-функционален и с по-лесно инсталиране на приложенията.
Фен съм на Моторола, но тези пе...ски огранияения не са по вкуса ми!!
-
- Регистриран: 03 дек 2005, 21:16
и моята моторола ЗН5 има същия проблем, снима само в макро режим, като дам на пейзаж или автоматично нищо не се променя, остава си в макро и снимките са размазани, също така като отворя капачето на камерата издава един шум, едно леко жужене за около секунда две преди да снима, иска си ремонт на камерта явно няма да се оправи така, кой знае колко ще ме отръскат, някой има ли представа? благодаря предварително :);)
Ketlto, какво имаш предвид за ОС-а му?
Откъде могат да се свалят нужните обичайни програмки?
Откъде могат да се свалят нужните обичайни програмки?