Defy+
-
- Регистриран: 07 окт 2011, 12:17
Re: Motorola Defy+
Някой друг да сподели впечатления, че мисля да си го поръчам другата седмица от английския амазон че имам кой да ми го достави :)
Моля, може ли някой, който е по-вещ, да ми обясни какво значи "зелени" и "червени" лещи" на Motorola Defy+? Благодаря предварително
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
При Дефи+ всичките са червени,докато при Дефи са зелени/първите/ и червени/същите като при Дефи+
Червените се водят че поддържат 720р и снимат по добре,а зелените неподдържат 720р и снимат по зле.Чипсета на червените е SOC , a на зелените е на Bayer.
Червените се водят че поддържат 720р и снимат по добре,а зелените неподдържат 720р и снимат по зле.Чипсета на червените е SOC , a на зелените е на Bayer.
Много благодаря, значи си струва да си взвма Defy+
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Ами при тази малка разлика в цените - ДА
589 lv в Технополис
http://www.technopolis.bg/b2c/details//572265/P11040101/GSM-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82-MOTOROLA-DEFY+
http://www.technopolis.bg/b2c/details//572265/P11040101/GSM-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82-MOTOROLA-DEFY+
Има го вече и в Мултирама пак за 589 лева:
http://www.multirama.bg/product/11055/dzhoben-kompyutar-motorola-defy-.html
За Коледа ще си го взема, но искам да помоля някой ако има мнение относно гаранционното обслужване на двете вериги - Технополис и Мултирама - кои са по вниамтелни към клиентите и при кои има по-голяма вероятност при дефект да трябва сам да си плащаш ремонта? До коклото четох в интернет към мултирама са повече оплакванията, но ще ми е интересно да прочета някой ако има опит и с двете вериги :)
http://www.multirama.bg/product/11055/dzhoben-kompyutar-motorola-defy-.html
За Коледа ще си го взема, но искам да помоля някой ако има мнение относно гаранционното обслужване на двете вериги - Технополис и Мултирама - кои са по вниамтелни към клиентите и при кои има по-голяма вероятност при дефект да трябва сам да си плащаш ремонта? До коклото четох в интернет към мултирама са повече оплакванията, но ще ми е интересно да прочета някой ако има опит и с двете вериги :)
Аз бих заложил на Технополис. Като си го поръчаш онлайн, гепваш 5% отстъпка, не е кой знае какво, но пак си нещо. Плюс това си мисля, че от Технополис гаранцията ще бъде към официалния сервиз на Моторола, докато в Мултирама може би е към тяхния сервиз. Може и да бъркам, но най-добре им звънни да ги питаш....
Мина официален ъпдеит за defy+ 2.3.6
Искам да попитам някои неща относно телефона,които не видях никъде засегнати?
1-во:колко време държи батерията с нормално използване и колко държи когато примерно е в режим -GPS.
2-ро:Как е GPS-a,работи ли с приложенията на Гармин и другите подобни?
3-то:Може ли да работи с външен хардуеър?Пример:Sony Ericsson Xperia active-може да работи с нагръдна лента за измерване на пулс?!...
4-то:Не видях отсрани на телефона слот за SD карта,или е някъде вътре?
5-то:Намерих една батерия:GOLD 2430MAH BF5X BUSINESS BATTERY ,обаче май е само за DEFY,и дали ще има повече живот от обикновената?
Ще се радвам някой,който има DEFY + и има поглед върху телефона да даде отговор.Телефона ми трябва заради хардуерните му спецификации.Ще се ползва основно на пресечен терен и ще ми е нужен GPS,компас и другите екстри.
Доколкото разбрах от клиповете,когато екрана е мокър няма контакт с пръстите,при Xperia active това не е проблем!
Благодаря предварително!
1-во:колко време държи батерията с нормално използване и колко държи когато примерно е в режим -GPS.
2-ро:Как е GPS-a,работи ли с приложенията на Гармин и другите подобни?
3-то:Може ли да работи с външен хардуеър?Пример:Sony Ericsson Xperia active-може да работи с нагръдна лента за измерване на пулс?!...
4-то:Не видях отсрани на телефона слот за SD карта,или е някъде вътре?
5-то:Намерих една батерия:GOLD 2430MAH BF5X BUSINESS BATTERY ,обаче май е само за DEFY,и дали ще има повече живот от обикновената?
Ще се радвам някой,който има DEFY + и има поглед върху телефона да даде отговор.Телефона ми трябва заради хардуерните му спецификации.Ще се ползва основно на пресечен терен и ще ми е нужен GPS,компас и другите екстри.
Доколкото разбрах от клиповете,когато екрана е мокър няма контакт с пръстите,при Xperia active това не е проблем!
Благодаря предварително!