RAZR XT910
Re: Motorola RAZR
по елементарен коментар не бях виждал
Аз изобщо не съм се стремял да напиша сложен коментар!Просто си изказах мнението и казах,че никой не ангажирам със него!А това,че ти си фен на Моторола и те дразни коментара ми на мен хич не ми пука!Нито пък ми пука какво мислиш за написаното от мен!(beer)(beer)(beer)
Че съм фен на Motorola се знае. В случая обаче имах предвид не марката, а [B]модела[/B], и в това, че изработката и материалите му са висококачествени няма нищо относително - има купища статии по въпроса. За Галаксито не съм казал нищо лошо, но пък имам спомен, че попадах на оплаквания за изработката.
[Quote]Изкарват все едни такива изчоклени и грозни модели![/Quote]Бих се съгласил с това мнение, ако говорим за периода до V3, и то пак с доста изключения (като V600). Но пък като си спомня, по това време като дизайн ми харесваха само Siemens и малко по-ръбатите SE, а Samsung правеха добри дамски телефони.
Бих казал, че от 2004 насам точно Мото направиха няколко уникални и революционни като дизайн и изработка модели.
И така - въпросът беше за разликата в цената. Отговорих. Допълвам и, че SGS II е по-стар и набрал скорост модел и е нормално цената му вече да се движи надолу.
[Quote]Изкарват все едни такива изчоклени и грозни модели![/Quote]Бих се съгласил с това мнение, ако говорим за периода до V3, и то пак с доста изключения (като V600). Но пък като си спомня, по това време като дизайн ми харесваха само Siemens и малко по-ръбатите SE, а Samsung правеха добри дамски телефони.
Бих казал, че от 2004 насам точно Мото направиха няколко уникални и революционни като дизайн и изработка модели.
И така - въпросът беше за разликата в цената. Отговорих. Допълвам и, че SGS II е по-стар и набрал скорост модел и е нормално цената му вече да се движи надолу.
Виш пичага пак ти казвам,че всеки си има вкус!Ти казваш,че Моторолата е била по добра главно с дизаина материалите и изработката!За дизаина изобщо не съм съгласен!Материалите,хубаво моторолата има кевлар стомата и т.н!Самсунга е от пластмаса и незнам защо всички като чуят пластмаса веднага започват да говорат за некачествена изработка и евтини материали?!Кое му е некачествено на изработката на Самсунга?Аз имам метален телефон и ела да го видиш на кво прилича.Не си ли пазиш устройството ако ще от стомана да е пак на нищо няма да прилича!Би ли ми споделил кой са уникалните модели които Моторола е пуснала от 2004 насам?
Нямам желание да водя безсмислени спорове. Кевларът си е кевлар, стоманата, алуминият и компактния дизайн също струват пари. Това беше и въпросът. Дали "приличат на нещо" е въпрос на личен вкус. Останалото няма нужда от коментар.
Как го каза кевларът си е кевлар все едно диананти са сложили!Егати и рекламата му направиха на тоя телефон заради едно кевларено задно капаче!От Моторола винаги пускат по някоя такава изгъзица щото иначе ще го закъсат с пеодажбите още повече!А така някой балама като чуе,че по телефона има кевлар и кво си вика:я да си взема аз тоя телефон щото има капаче от кевлар и със това мога да се дуя пред приятелите!
Да и аз ти казах,че всичко е въпрос на вкус!Започнах да пиша тук щото ме издразни отношението ти към Галаксито и това,че каза,че Моторолата има по як дизайн!За теб може да е по як но за много хора не е така!Когато Моторола продадът 15 милиона копия от този модел тогава можеш да говориш колкото си искаш!Поздрави от мен,нищо лично!
Да и аз ти казах,че всичко е въпрос на вкус!Започнах да пиша тук щото ме издразни отношението ти към Галаксито и това,че каза,че Моторолата има по як дизайн!За теб може да е по як но за много хора не е така!Когато Моторола продадът 15 милиона копия от този модел тогава можеш да говориш колкото си искаш!Поздрави от мен,нищо лично!
[Quote]Да и аз ти казах,че всичко е въпрос на вкус![/Quote]Целият ти пост е в противоречие с това, особено крайно негативните и несериозни обобщения за Motorola. Отношение към Galаxy преди да ме репликираш не съм изразявал, а както вече два пъти повторих, просто обясних защо RAZR е по-скъп. Не съм писал нито, че го предпочитам пред SGS II, нито, че държа въобще на кевлара, скъпите метали и пр.
[Quote]Когато Моторола продад[u]ъ[/u]т 15 милиона копия от този модел тогава можеш да говориш колкото си искаш!Поздрави от мен,нищо лично![/Quote]Хайде пак стигнахме до акционерско мерене на... продажбите. (no)
SGS II е много добър модел и бих го купил просто затова, а не защото модата, рекламата, или нещо друго му е докарало 100 млн. продажби. А слабите продажби на Моторола не са заради лош дизайн или лошо качество на хардуера (само напълно незапознат с марката би го твърдял). Просто имат множество странни и дори катастрофални решения в овладяването на пазарите в различни географски райони.
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички!
[Quote]Когато Моторола продад[u]ъ[/u]т 15 милиона копия от този модел тогава можеш да говориш колкото си искаш!Поздрави от мен,нищо лично![/Quote]Хайде пак стигнахме до акционерско мерене на... продажбите. (no)
SGS II е много добър модел и бих го купил просто затова, а не защото модата, рекламата, или нещо друго му е докарало 100 млн. продажби. А слабите продажби на Моторола не са заради лош дизайн или лошо качество на хардуера (само напълно незапознат с марката би го твърдял). Просто имат множество странни и дори катастрофални решения в овладяването на пазарите в различни географски райони.
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички!
Искам да си купя такъв телефон със съвместима за него док-станция. Чисто нови и с гаранция, комплект. Къде може да се намери такова нещо?
под елементарен,нямах впредвид че е трябвало да пишеш сложен,просто изразяването ти е елементарно.сега прочетох колко голям привърженик си на самсунг,и че за тем мото са едва ли не нищо хахахаха,прав е Саге като ти каза че за да твърдиш подобни неща не си запознат с марката,и да прав е че всичко ново и не само в дизайна е точно на мото,останалите са жалки копия и евтини пластмаси.Самсунг бих си купил до 50 лв за работен тел дето да му се разкаже играта и с кеф да го изхвърля,докато мото там е друга песен ,просто като хванеш единия и другия си личи евтиното от качественото.самсунг има толкова продажби именно поради неправилната политика на мото към еврпейския пазар и си го купуват тинейджъри дето като видят нещо лъскаво и край...хахахаха.имам въпросната моторола и мога да ти кажа че телефона еуникален и само който не го е хванал или комплексар като теб който отрича тази марка не би го харесал.когато мото са правили радиотехника,нокиа са правили тоалетна хартия пич и след това телевизори ,а самсунг не са саществували.да прав си всеки има вкус,радвам се че моя не е като твоя и че гледам да нямам тел от евтина пластмаса който го има всеки втори и в него няма нищо уникално.айде със здраве..и все пак не забравяй ,че когато Нийл Амстронг е стъпил на луната и е казал онази перослувата реплика за крачкакат и скока на овечествот нещо в което се съмнявам да знаеш го е казал именно по МОТОРОЛА
от тук няма как,но отвън може би.онзи ден го купих и само зарядно,хендсфри и нищо друго:))))