RAZR XT910
Re: Motorola RAZR
батерията издържа ли един ден с до два часа разговори за ден и включен интернет в мобилната мрежа за синхронизация на мейла?
на мен ми издържа 4 дни като ползвам wifi а говоренето е относително в смисл понякога стигам 1 ча понякога по малко,като това е едва третото зареждане,първите 2 пъти падаше бързо,но сега влиза в работен режим и идържа задоволително като се има впредвид дисплея
а в тези 4 дни влиза ли и емейл синхронизация?
не,но пък за сметка на това нон стоп игая на шах,както и децата на разни игри като го докопат,а и се сърфира внета за търсене на разни приложения които могат д абъдат от полза както и за други игри в смисъл нета се позва доста
-
- Регистриран: 24 мар 2010, 15:14
Показаха ми в мултирама микро юсб което има батерия и ми казаха че можело като се пьхне в тел става като втора батерия
-
- Регистриран: 27 май 2011, 17:43
Новият Motorola DROID RAZR MAXX е батерия 3,300 mAh като жертвата направена по отношение дабелината не е голяма оригиналния RAZR е 7,1мм а МАХХ е 8.9mm-което си е супер, защото мразя прекалено тънките телефони
Какво им пречеше на всички да произвеждат смартфони с такава адекватна батерия? 2 мм? 20 грама?
16 часа видео и 21 часа разговори си е сериозно подобрение.
16 часа видео и 21 часа разговори си е сериозно подобрение.
Има ли горила? Някой да сподели впечатление от телефона.
Беше ми любопитно да го видя и пипна,но след половин час ръчкане и оглед установих,че съм тотално разочарован ! Все едно е дялан с тесла ! От двете вертикални страни има близо 5 мм рамка ,която е ,като на първите модели LCD телевизори ..
Кофти дизайн и дисплей...Цената му е неоправдано висока !
(no)
Кофти дизайн и дисплей...Цената му е неоправдано висока !
(no)
Въпрос на вкус. Ако при дебелина 7 мм. не се остави малко резерв в ширина, и кевларът няма да спаси дисплея при първия критичен натиск или удар.