RAZR XT910
Re: Motorola RAZR
здравейте на всички,телефона го ползвам вече повече от месец,следните впечатления са добра батеря около 4 -дни издържа с доста говорене и сърфиране в нета.Диспея работи бързо не засича,някъде някой питаше да ли е с горла стъкло,да с горила е,има в нета клипчета и с това колко издържа при пускане от повече от метър височина,сравнението е с айфон 4 можете да го виидте в ютуб,имаше и спор отоносно дебелоината и отстрани-така е не може толкова тънък телефон да нее защитен по някъкъв начин и това е именно отсрани малко по широката рамка-няма как да е иначе :))))).има и клипове на които се вижда как го обливат под течаща вода и тела си е наред,за мен това е най добрия тел на пазара като материали,дизайн-просто е МОТОРОЛА
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Това недоразумение Skype още ли съществува (woo) - GTalk rules!
Трябва ми спешна помощ.Къде му е IMEI номера.Как да разбера дали е оригинален?Изобщо телефона отваря ли се?Батерията сваля ли му се,след като сим картата и SD картата се слагат отстрани?
Трябва ми спешна помощ.Къде му е IMEI номера.Как да разбера дали е оригинален?Изобщо телефона отваря ли се?Батерията сваля ли му се,след като сим картата и SD картата се слагат отстрани?
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
като отвориш капачето на гнездото за сим и карта памет точно на него го пише имеа,а иначе *#06# ;)
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Определено е най-доброто до момента, но ми е интересно едно нещо, ако случайно ти забие телефона как аджеба се рестартира?!? Питам защото няма възможност за вадене на батерията, а моят телефон когато забие единствената оправия е с вадене на батерията.
Днес си го взех.Невероятен е!Като дизайн и с огромния си екран,но имам проблем.Помагайте!Не ще да разпознае микро сим картата,а тя иначе си работи.Взех го от "О Конект",където бе 150 лв надолу от "Технополис" и ако утре нещо се "озъбят" на този проблем,тези 150лв разлика може да ми излязат на носа.Ще видим.Може би просто точно този апарат са пропуснали да разкодират,защото ми изглежда,че е бил кодиран към някаква немска мрежа.Даже езика на менюто бе на немски!Аз по принцип купувам само и единствено от операторите,веднъж от "Германос" и веднъж от" Метро" и досега съм нямал проблеми.Е,купувал съм и евтини апарати от неизвестни магазини,но скъпите само от добрите такива.Веднъж кривнах от правия път и може да ми се върни тъпкано.Ще видим!
Невероятен телефон.Оказа се,поне така твърдят от О Конект,че проблема е в микро сим картата на Виваком,но същата поставена в Рейзър на Виваком работи перфектно.Но както и да е.Наложи се да стана абонат на М-Тел отново,за да си ползвам телефона,защото с карта на М-Тел работи перфектно,но това не е голям проблем,тъй като М-Тел имат покритие навсякъде,а с Виваком берех много ядове с обхвата постоянно.Така че всичко е О.К.А телефона е невероятен.Препоръчвам го на всички,които харесват подобни телефони.Екрана му е огромен и въпреки,че си представях,че апарата ще ми е голям,той си стои перфектно в ръката и джоба и съвсем не изглежда толкова голям!Супер е!:D:D:D