Defy+
Re: Motorola Defy+
Ми моя samsung corby със слушане на музика,говорене и всички обикновени неща ми държи 1 седмица НО не е смартфон!Аз искам да си купя смартфон за да го използвам за такъв!За какво да се набутвам 500лв ако няма да го използвам като такъв по дяволите???Няма никаква логика в думите ви!
Моторола доказаха, че Дефи+ си е чисто и просто ъпдейта на Дефи до 2.3, който не пуснаха, а решиха да направят отделен телефон. Както се очакваше ъпдейт до 4.0 ICS няма да има и това е официално решение -> https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c който иска да си купува да знае, че вече се води "discontinued" т.е. няма да има ъпдейти и телефонът вече не съществува за Моторола.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Кофти политика имат тея смотаняци от Мото.Жалко за добрия телефон:X
-
- Регистриран: 23 мар 2012, 22:19
abe kajete neshto za telefona...mislq da go wzimam no problema e che nqma bg menu(angry)(angry) kolko li shte struwa towa ii kade da go naprawq-neznam:( aa nqkoi koito ima tela da kaje dowolen li e ima li nqkakwi defektii ii neshto takowa ;)
Колега телефона го имах преди два месеца точно за три дни.Проблема ми бе че ми бе първия андроит и не му разбирах толкова.Къде ли не ходих за БГ-меню навсякъде ми бе казано че
не могло да се сложи наложи се да го продам и да си взема ево 3д който си е
със бг.А между другото тела е добър и ако сега бях на това ниво-нямаше да го продам.
Същото се оказа и за Motorola ATRIX със БГ меню то който ми много допада.
не могло да се сложи наложи се да го продам и да си взема ево 3д който си е
със бг.А между другото тела е добър и ако сега бях на това ниво-нямаше да го продам.
Същото се оказа и за Motorola ATRIX със БГ меню то който ми много допада.
от около 3 месеца съм със моторолата и съм изключително доволен!Колкото до бг меню точно за 2 дена ще свикнеш,то всичко е визуализирано,само за настройките ще ти трябва малко време ако си зле с английския,но може да помолиш някой да ти направи настройките както искаш ти,а може и сам да си ги направиш с помощ от google преводача,но няма нищо сложно ако имаш въпроси скайпа ми е marok1980
-
ami wse pak nemoje li da mu se sloji BG menu zashtoto i na men towa mi e parwiqt telefon s android dorii mi e parwata motorola :(:(
Може да се сложи бг меню,обаче ако нещо се прецака телефона няма да му важи гаранцията,но пак ти казвам много бързо ще свикнеш,аз му слижих бг клавиатура,навигация на бг няма проблеми от маркета!
Има ъпдейт до 2.3.6 за Defy+, през "settings-about phone-system update". Сложих го - работи като слънце.
-
az sam s 2.3.4 ii sam si dowolen opitah da go sloja tazi nowata wersiq no ne uspqh.......
ti imash li nqkakwi problemi s blututa zashtoto men ne me namirat a az namiram koeto adski gadno(angry)(angry)
ti imash li nqkakwi problemi s blututa zashtoto men ne me namirat a az namiram koeto adski gadno(angry)(angry)