Defy+
-
- Регистриран: 23 мар 2012, 22:19
Re: Motorola Defy+
ii oshte neshto...kogato pisha saobshtenie ili neshto takowa i zapochwam da pisha mi slaga angl dumi..koeto e gadno ii e kato takaw rejim T9 :S:S:S:X:X:X(no)(no)
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
В блутуут настройките има опция дали да ти е видим телефона или не. Инсталирай си от маркета Bulgarian Keyboard 2 и няма да имаш повече проблеми, като след като я инсталираш от настройките за клавиаура трябва да я активираш.
Не ползвам блутут, не мога да кажа. Това с Bulgarian Keyboard 2 става, добра идея е, пишеш си свободно и на кирилица - кеф ти риба, кеф ти паламуд :)
Имам телефона от 4 месеца вече, обаче имам 1 проблем с него - незнайно защо телефона нещо се бъгва и се отключва сам, при което инцидентно по-някой път набира някой номер. За белязал съм, че повечето случай, когато това стане се включва Кар Док - фабрично приложение за ползване в кола. Опитах се да го махна, но безуспешно. Бих искал ако някой е имал такъв проблем да сподели как го е разрешил, или поне да ми кажете как мога да се отърва от фабричните приложения.
Друго което ми се случва е че понякога, когато ръцете ми са мокри ( потни или леко влажни да речем) тъчскриина се побърква така да се каже, това го отдавам на факта, че е капацитивен, но бих искал да споделите дали и при вас е така ?
п.п забравих да спомена че при заключване и отново отключване на телефона, обикновено проблема с тъч скриина изчезва, но понякога е за кратко
Друго което ми се случва е че понякога, когато ръцете ми са мокри ( потни или леко влажни да речем) тъчскриина се побърква така да се каже, това го отдавам на факта, че е капацитивен, но бих искал да споделите дали и при вас е така ?
п.п забравих да спомена че при заключване и отново отключване на телефона, обикновено проблема с тъч скриина изчезва, но понякога е за кратко
-
towa s touchscreena i pri men e taka kogato sa mi mokri racete :S:S aa fabrichnite prilojeniq ne mogat da se iztriqt (angry)
Това са принципни положения, за съжаление ;)
-
amm gore kadeto e chasownikat i bateriqta nqkoi ima li dwe cherweni strelki ednata nagore drugata nadolu?
nqkoi znae li kak da gi mahna :(
nqkoi znae li kak da gi mahna :(
-
- Регистриран: 21 мар 2010, 17:15
И аз се мъчех с тези стрелки като взех тела и разбрах че като е изключен мобилния нет на оператора се показват като го включиш изчезват.Най добре изтегли от маркета internet OnOf free и с един клик спираш и пускаш нета.
-
to dobre no az ne polzwam internet ot operatora....no shte go isteglq ii shte widq kakwo shte stane:):)
Blagodaqrq(yes)
Blagodaqrq(yes)
-
moqt telefon weche se schupi:X:X:X ne iska da se wkluchi....a kogato go sloja na zariadnoto mi izliza edna bateriq s procenti(no)(no)(no)(no)(no)(no)(no):S:S:S:S:S:S:S