RAZR Maxx
Re: Motorola RAZR Maxx
A пробвал ли си да стоиш на летището докато си чакаш полета, да се закачиш за WIFI и да си пуснеш музичка на слушалки а?
Ако ти изкара повече от 6 часа ела да се обадиш. Моя издъхва за 4 часа в подобен режим при условие че сутринта е свален от контакта.
Ако ти изкара повече от 6 часа ела да се обадиш. Моя издъхва за 4 часа в подобен режим при условие че сутринта е свален от контакта.
-
- Регистриран: 21 мар 2012, 16:11
ами не съм го пробвал но не ми се е налагало. Просто казах че 2 дни ми държи, батерията не му е чак така слаба все пак е близо 1800mAh мрежата ми е само на 2G дисплея е на макс и това е. 4 часа само?
Колега,от двете ти изказвания не се разбира за кой телефон говориш.
Motorola RAZR Maxx е с Li-Ion 3300 mAh батерия.:|
Motorola RAZR Maxx е с Li-Ion 3300 mAh батерия.:|
Аз с Milestone обичам когато си пътувам с автобус, да слушам онлайн радио през bluetooth слушалките и чат-пат да пускам GPS. Е на такава експлоатация ми държи 3-4 часа максимум. Не вярвам да има телефон, който да е жив и на другия ден след подобно 4-5 часово пътуване :) Освен може би този в темата...? (beer)
Аз нямам нищо против :) да е примерно 300 грама но да удвоят пак батерията :D И вече ще е нещо уникално.
А вече има ли откьде да се купи Razr MAXX?
В началото на май - може би след около 2 седмици ще бъде пуснат в Европа. Има интернет магазини, където може да се поръча предварително за [B]$700[/B]:
http://www.clove.co.uk/motorola-razr-maxx
За Бълария ще трябва да почакаме поне още месец. Аз съм се настроил за август някъде ;)
http://www.clove.co.uk/motorola-razr-maxx
За Бълария ще трябва да почакаме поне още месец. Аз съм се настроил за август някъде ;)
Има такъв телефон но не и с тъчскрийн. Е72.;)
Та кога да го очакваме на нашите географски ширини. След вчерашното представяне, мисля че макс е телефонът за мен . Здрав, стабилен и с голяма батерия.
Изглежда, че до 1-2 седмици ще е в Англия, Германия, Норвегия и Швеция. Предполагам до края на месеца и в повечето европейски страни от "първа ръка". У нас се надявам да дойде през юни. Аз лично съм го вписал в графика си към август.