Defy Mini XT320
Re: Motorola Defy Mini XT320
Здрасти, в спецификацията пише ,че има радиоприемник с RDS обаче като пусна радиото ми иска да вкл. слушалки за антена.Някой да ме светне дали работи радиото без слушалки ,че аз не я намирам тая опция.Благодаря.
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Не работи без слушалките, защото те се явяват антената на радиото. А RDS е екстра свързана с това, че докато слушаш дадена станция, на дисплея ти да се появява някаква информация зададена от тази радио станция(например телефона на радиото и разни други).
имам го от близо месец , до момента съм много доволен от телефона. използвам го основно за разговори ,, и ми прави впечатление батерията , издържа 3 дни без проблем . сглобката на телефона е перфектна , материалите от които е направен са качествени . със софтуера нямам никакви проблеми , телефона работи учудващо бързо , имайки предвид 600 мхц. процесор . работи чудесно като GPS навигация .c Wi Fi връзките няма никакви проблеми , направо ме изненада как се справя с интернет браузването . единственният му минус , е малката вътрешна памет която има - 120 мегабайта свободни , което ограничава инсталирането на странични приложения до 10-тина максимум . но това според мен не е особен проблем , защото в телефона има инсталирано всичко необходимо . аз лично съм добавил само една добра навигация и един скайп . накратко , този телефон е доста добър за класа си и цената
7д 20часа издаржа след като изключих всичичко излишно .Оставих само андроида с основните функции с 2-начални екрана.В приложението за батерията също може да се спират някои приложения които товарят батерията.1-път на месец го рестартирам за 2-месеца за да не се бъгва(yes)
И аз много се изненадах от батерията! Не вярвах имах Xperia mini pro и го зареждах всеки ден на 24 часа беднъж. На 20.12 си взех Defy mini и от първото зареждане до днес 25.12 е на 30% батерията като ползвам само Wi-Fi-то и си ръчкам както ръчках експерията! В приложението за батерията го сложих на максимум спестяване! За съжаление не мога да си инсталирам всички приложения който имах на експерията. Май ще трябва да се рутва!
-
- Регистриран: 15 яну 2013, 19:07
niakoi znae li kolko e ip standarta na telefona
Със сигурност не е IP67 някъде към IP51-54 е реално тоест не му дават да се топи под вода, само пръски и прахозащитен! За съжаление моя вече е в сервиза без да съм му правил такива тестове на 5 месеца просто замръзна софтуерно!:X(angry)
-
- Регистриран: 05 окт 2012, 13:43
Motorola Defy Mini XT320
Кой софтуер, ако има използвате за управление на контакти...и други през PC?
Нещо като PC Companion, Kies...
Нещо като PC Companion, Kies...
Моя вече получи бойно кръщане и се е къпал на Йорданов ден. За тези, които искат телефон, който носи на идиотско отношение, да си го вземат.
Fire is Faith