RAZR XT910
Re: Motorola RAZR
Да, но наистина трябва да го ползваш само за слушалка. Зависи все пак и колко ще говориш. Ако е по 20-30 мин. на ден - няма проблеми. Разкарваш (спираш) всякакви приложения пускащи фонови услуги - уиджети за времето или новините, чат-програми и тем подобни. Пускаш режим "2G only" и нямаш проблеми. Това работи при Milestone, трябва да работи и при RAZR. Тестовете на издържливост на батерията са доста добри.
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
ами зависи с говоренето ,но говоря повече от 20-30 минути на ден ,често стигам и до 2 часа дневно ами имам 2хил.мини. и един любим номер ,изговарям ги.
Моя приелка има Самсунг S2 които като параметри е доста близък почти еднакав с Рейзъра , та на самсунга батерията му е 1650мА (тя го ползва като слушалка говори доста бих казал и батерията му даржи 3 дни) , а на Рейзър 1780мА.
Какво ще кажат професионалистите в сайта?
Моя приелка има Самсунг S2 които като параметри е доста близък почти еднакав с Рейзъра , та на самсунга батерията му е 1650мА (тя го ползва като слушалка говори доста бих казал и батерията му даржи 3 дни) , а на Рейзър 1780мА.
Какво ще кажат професионалистите в сайта?
Завеиси от много неща.
Най - вече дали е в 3G, щото за хората това е въздух, но за телефона са 100 кила на гърба. Източва батерията, особено ако се комбинира с видео разговор и 5000 уйджета, кой за фейса, кой за туйтър, кой за още не знам си какво. И не, не хабят батерия само защото са пуснати, а защото използват ресурсите да получават постоянен feed, сиреч Over The Air (OTA) ъпдейти на нещата дето си пуснал да излагат информация, естествено всичко това ако си напраскал уйджети, но не забравяй, че изпозлват RAM, комбинирай нещата и прецени да ли това не таксува батерията.
Много хора си мислят, че като пуснат уйджета и той е виновен, щото хаби батерия от включването си, докато точно feed-а, който правят цоца.
Също смартфон - демек няма нищо общо с предишното покление телефони, демек ти си с процесор Texas Instrumentals OMAP 4430, a Замзунга със Snapdragon и по слаб графичен ускорител.
Бих избрал моторолата всеки ден. Ако не друго, то поне е построен по здраво от Замзунга.
Направи си ексепримент. Мини само на 2G, исключи всякакви уйджети, ползвай го един цикъл (едно зареждане) по този начин. После сам виж колко ще държи батерията.
Най - вече дали е в 3G, щото за хората това е въздух, но за телефона са 100 кила на гърба. Източва батерията, особено ако се комбинира с видео разговор и 5000 уйджета, кой за фейса, кой за туйтър, кой за още не знам си какво. И не, не хабят батерия само защото са пуснати, а защото използват ресурсите да получават постоянен feed, сиреч Over The Air (OTA) ъпдейти на нещата дето си пуснал да излагат информация, естествено всичко това ако си напраскал уйджети, но не забравяй, че изпозлват RAM, комбинирай нещата и прецени да ли това не таксува батерията.
Много хора си мислят, че като пуснат уйджета и той е виновен, щото хаби батерия от включването си, докато точно feed-а, който правят цоца.
Също смартфон - демек няма нищо общо с предишното покление телефони, демек ти си с процесор Texas Instrumentals OMAP 4430, a Замзунга със Snapdragon и по слаб графичен ускорител.
Бих избрал моторолата всеки ден. Ако не друго, то поне е построен по здраво от Замзунга.
Направи си ексепримент. Мини само на 2G, исключи всякакви уйджети, ползвай го един цикъл (едно зареждане) по този начин. После сам виж колко ще държи батерията.
Чакаме ъпдейта до 4.1 . А да видим Денис Уудсайт ше си удържи ли на думата или и той почна номерата на С.Илъп :)
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
мерси мн. Мото ще е ;)
Моторола публикуваха списък - кои смартфони ще имат ъпдейт до андроид 4.1 джели бийн - РАЗР хт 910 също е в списъка - така че тоя път от моторола са коректни - първо ъпдейт до 4.0.4 , а и ще има и до 4.1 - е до нова година ще има за най новите Рейзъри ама и до хт 910 ще стигнат
Искам да попитам, какво става ако трябва да му се смени батерията? В смисъл в сервиз ли се носи, изобщо сменява ли се?
Някой може ли да каже колко дни изкарва батерията с включен 3G? Бяха писали тук за 3 дни, но на 2G и с изключен wi-fi, което малко обезмисля идеята за смартфон. :)
-
- Регистриран: 25 яну 2013, 17:18
Пичове помагайте който има телефона ,ако може да ми каже как да го свържа с компа инсталирах програмата и като го свържа ми пише моля изчакайте сканира и после изключва и пише свържете устройство моторола ,имам и друг проблем като искам да сваля нещо от маркета не ми дава явно иска някакви настройки да направя ма незнам откъде пробвах неще, ако някой иска да помогне ще съм му благодарен, иначе пича дето пита колко му държи батерията с 3г при мен ден и половина при много ръчкане че е от няколко дена и не го спирам!
С Уин 7 съм и няма ядове никакви с връзката на Рейзър с компа. Като флашка или като медийно устройство - ти си избираш.
Ако питаш за МотоКаст . Ами пътво трябва да си инсталираш и на компа програмата Мото Каст.
Задаваш си кое искаш да е споделено през Каста или си правиш нова папка и слагаш вътре всичко което искаш да имаш достъп от Рейзъра и си готов.
А какво е Мото Каст - ами връзка на компа ти със Рейзъра. През интернет имаш връзка и можеш да обменяш файлове - всякакви - от компа на Рейзъра и на обратно.
Плюсове - това не е облак и файловете ти не се размотават по сървъри там някакви. А обмена е само от твоя си комп и Рейзъра.
Минус - трябва и компа ти да е включен и да е в Нета.
Ако питаш за МотоКаст . Ами пътво трябва да си инсталираш и на компа програмата Мото Каст.
Задаваш си кое искаш да е споделено през Каста или си правиш нова папка и слагаш вътре всичко което искаш да имаш достъп от Рейзъра и си готов.
А какво е Мото Каст - ами връзка на компа ти със Рейзъра. През интернет имаш връзка и можеш да обменяш файлове - всякакви - от компа на Рейзъра и на обратно.
Плюсове - това не е облак и файловете ти не се размотават по сървъри там някакви. А обмена е само от твоя си комп и Рейзъра.
Минус - трябва и компа ти да е включен и да е в Нета.