Motorola Moto G е достъпен и функционален
Motorola Moto G е достъпен и функционален
В Германия струва 169 евра. Дано и в България да е толкова (340 лв.), ама надали :|
Re: Motorola Moto G е достъпен и функционален
ох, не надали а никога, в БГ го очаквай официално на цени около 550лв.
Защо слаба батерия :(.
Със SE Neo V съм в момента и ме държи по мин. 2 дни.
Със SE Neo V съм в момента и ме държи по мин. 2 дни.
Шаренийки в стил Google... Ето защо си поръчах RAZR HD - може би последният 100% Мото модел.
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
За мен това е оптимален телефон. И много ми харесва че можеш да избираш цвят. Писнало мие от чернобялата скука. Браво на Нокия и Моторола че предлагат цветни модели. Не знам обаче защо толкова малко модели изкарват МОТО? За да имат приличен пазарен дял трябват поне 12 модела на година, във всички ценови категории.
Нямат средства да инвестират в разработването на 12 нови модела. Отделно това са 12 комплекта компоненти и 12 отделни линии за асмблиране. Едва ли ще могат да продадат достатъчно от всеки модел за да си върнат инвестицията. Също така това се 12 различни телефона за поддържка поне 18 месеца напред. С най-големите печалби при производителите е Apple. Отличават се от другите с чтова, че от 2007 имат едва 8 телефона, като два са от тази година. Всеки от предходните модели е бил в производство поне 24 месеца. За това време установените недостаъци са отстранени и цената на компонентите е спаднала с 50%.
Motorola са направили един наистина страхотен тел по съотношение цена качество.Лошото обаче ще бъде дебелата цена, на която нашите любими оператори ще ни я предложат.Подкрепям мнението на NIkolay Nuk че разнообразната цветова гама е добра идея. Стига с тия чернобели историйки!(no)