Motorola проявява интерес към Sagem...
Re: Motorola проявява интерес към Sagem...
О да...това с ИрДА...8 часа наааай-много при включен))
За М-Тел - имаше вариации по темата за този телефон - като цяло корпоративна група...М-Клас..се оправяше единствено (и все още ) само с 2002. Но това 99% е проблем на системата на М-Тел))
За М-Тел - имаше вариации по темата за този телефон - като цяло корпоративна група...М-Клас..се оправяше единствено (и все още ) само с 2002. Но това 99% е проблем на системата на М-Тел))
az li4no sym protiv obedinqwane na gsm kompanii,6te namalee raznoobrazieto
Но пък погледнато от друга страна..по-добре да има Sagem, макар и с лого на друга фирма, отколкото да изчезнат)))
az iskah da si ima i sony i ericsson kato otdelni marki ama twa we4e e minalo
Проблема с обхвата го има при цялата серия на триплетите-от V600 до V3,L7 и т.н.Говоря за проблеми в зони със слаб сигнал където други модели на Nokia,SE,Sagem,Siemens се представят много по-добре.Видях един тест за чувствителността на приемо-предвателния тракт на някои модели ,където Моторола Е398 беше най-зле.А и от личен опит го знам.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Те НЕ настъпват, те са си тука от много време.
-
- Регистриран: 05 юли 2006, 10:48
Motorola №1 в Европа-колко смешен виц:)
Моторола в момента са на второ място доколкото знам...и то с голяма разлика зад лидера.
Моторола в момента са на второ място доколкото знам...и то с голяма разлика зад лидера.
-
Не забравяйте, че MPX 200 и 220 не са "истински" Motorola
-
Глупави спорове Какво значи Nr.1 Цени? Дистрибуция? Реклама? Пазарен дял? Позициониране? Звук? Обхват? Какво ...???