Motorola проявява интерес към Sagem...
Re: Motorola проявява интерес към Sagem...
Някъде да е написано подобно нещо??!?!?
Айде чети...пък тогава пиши)))
Айде чети...пък тогава пиши)))
"....триплетите-от V600 до V3,L7.." - ако пък успееш и да ми обясниш какво общо имат v3 и L7 с триплети....
Tочно двата модела имат много общо-построени са на една и съща платформа Synergy V2.2 Явно много си пристрастен ,за да видиш очевидното но както и да е не ми се спори за нещо което знам че е така!
Точно двата модела?
Т.е. - платформата на triplets и L7 (v3) е една и съща?
Или платформата на v3 и L7 е една и съща?
От написаното не става ясно - моля да поясниш...
Моите пристрастия и тяхната насоченост не са въпрос на тази тема...моля не ги коментирай...
Т.е. - платформата на triplets и L7 (v3) е една и съща?
Или платформата на v3 и L7 е една и съща?
От написаното не става ясно - моля да поясниш...
Моите пристрастия и тяхната насоченост не са въпрос на тази тема...моля не ги коментирай...
Казах,че не ми се спори.Наистина навремето Моторола имаха отлични модели със страхотен обхват-CD 930,Timeport 250 и др.Това го твърдя защото съм ги притежавал,но моделите от последните години са много зле спрямо този параметър-V600,E398,V360,V3,L7 също лични наблядения,така че няма смисъл да ме убеждаваш в противното.
Да те убеждавам? Да споря? Не виждам такова нещо...
Зададох елементарен въпрос - тъй като смятам е коректно да се знае нещото, засегнато от теб...
Та? Моля да осветлиш аудиторията...
Нямам намерение да споря за обхват!
Просто задавам конкретен въпрос..очаквам конкретен отговор...а не трактати на други теми...
Зададох елементарен въпрос - тъй като смятам е коректно да се знае нещото, засегнато от теб...
Та? Моля да осветлиш аудиторията...
Нямам намерение да споря за обхват!
Просто задавам конкретен въпрос..очаквам конкретен отговор...а не трактати на други теми...
Виж първият ми пост-точно за обхвата става въпрос,а не коментар за софтуерни платформи,за прилики и различия.Сигурно разбираш много повече от мен относно Моторола,аз просто изразих конкретни впечатления от модели които съм използвал през годините.
Оки...аз нямам за цел да спорим на темата "обхват"... уважавам личните впечатления ( от практиката )... за това и не ги оспорвам...
Двете платформи са различни - това исках да уточним, за да няма недоразумения от друг характер...
Далече съм от идеята, че всичко направено от Моторола е на висота - имат силни и слаби модели ( в различни отношения ). Това важи за всяка една фирма. Не съм сляпо робуващ на марка или модел... Да, имам предпочитания - факт, но никога не съм спестявал слабости на конкретни модели на Моторола - опитвал съм се да бъда максимално обективен в оценките и мненията си.
Двете платформи са различни - това исках да уточним, за да няма недоразумения от друг характер...
Далече съм от идеята, че всичко направено от Моторола е на висота - имат силни и слаби модели ( в различни отношения ). Това важи за всяка една фирма. Не съм сляпо робуващ на марка или модел... Да, имам предпочитания - факт, но никога не съм спестявал слабости на конкретни модели на Моторола - опитвал съм се да бъда максимално обективен в оценките и мненията си.
Да, наистина си прав за платформите,грешката е моя за което се извинявам.И аз не робувам на марки ,от всяка марка има модели които са добри.Просто изразих лични впечатления с които
не искам да засегна никого.
не искам да засегна никого.
Логично, че не си засегнал никого )))...опс...поне не мен де)))