Motorola V3x vs Nokia 6280
Motorola V3x vs Nokia 6280
Nalaga se da izbiram mejdu tezi telefoni, koi shte mi preporachate da izbera?
Re: Motorola V3x vs Nokia 6280
това е малко по-сложен въпрос;)
първо трябва да избереш между Нокиа и Моторола?!?
ако няма значение марката продължаваме с формата на телефона- слайдер или телефон с капак:)))
ако и това няма значение за теб вече може да пуснеш двата телефона на синхронно сравнение и да избереш;)
първо трябва да избереш между Нокиа и Моторола?!?
ако няма значение марката продължаваме с формата на телефона- слайдер или телефон с капак:)))
ако и това няма значение за теб вече може да пуснеш двата телефона на синхронно сравнение и да избереш;)
Марката няма такова голямо значение за мен - всяка марка си има добри и лоши модели...
И двата вида слайдер и капак ми харесват, кой от двата ще притежавам не е от голямо значение - важното е да избера по добрият :)
И двата вида слайдер и капак ми харесват, кой от двата ще притежавам не е от голямо значение - важното е да избера по добрият :)
Ами заклет фен съм на Нокиа, не обичам телефоните с капак и въпреки всичко аз бих избрал Моторолата. Струва ми се по-компактна и екрана ми изглежда по-добър, макар да е QVGA като на Нокиата. Също така, Моторолата сякаш има по-модерен дизайн, докато Нокиата ми се струва леко женствена. Ама това си е мое мнение де. Според мен докато не ги хванеш и двата и да си поиграеш с тях, каквото и да ти кажем тук би било без значение.
Ще ми го пращат от чужбина, нямам възможност да разцъкам, който и да е от двата.. Искам да избера телефона при който ще няма проблеми или поне да са по малко...
И ако може да ми кажете някаква информация примерно кой до каква големина карта памет поддържа и как са от към звук/качество?
И ако може да ми кажете някаква информация примерно кой до каква големина карта памет поддържа и как са от към звук/качество?
Доколкото си спомням и двата телефона поддържат до 1GB памет. Разликата е, че Нокиата ползва МiniSD карти, докато Моторолата ползва МicroSD, които са малко по-скъпи. За звука и качеството и двата са добри. Честно казано лично съм се сблъсквал с някои от малоумните решения предприети от инжинерите на Моторола, и едва ли не съм стигал до шок, НО доколкото познавам хора с тези два модела, повече имат проблеми с Нокиата отколкото с Моторолата (тва и за мен беше изненада в началото, ама като сложа нещата черно на бяло и виждам, че е така).
Spored men 6280 e po-dobar.
Nokia 6280
Май реших - ще е нокиата, но ме интересува втората камера дали е само за видео разговори или става и за снимане чрез някакъв софт.. друго дали става за гледане на филми, на едно място прочетох, че оставали като икона над картината бутоните за пауза/плей и т.н. и пречели при гледането на видео
6280 ima mnogo po dobar ekran no zvuka na mototo e po dobar
-
- Регистриран: 29 авг 2006, 17:56
Zavisi za kakvoti trqbva Mototo pravi po dobri snimki i e ot po kacesveni materiali i NOKIA ne e losha