Razkodirvane motorola L7
Razkodirvane motorola L7
mogeli nykoi da mi kage kak da razkodiram motorola L7 za da raboti na globul i vivatel
Re: Razkodirvane motorola L7
navsiakyde za 5 lv
selskite telefoni ne im struva mnogo razkodirvaneto
selskite telefoni ne im struva mnogo razkodirvaneto
Колега, ти държал ли си в ръката си L7?
Кои са "градските" телефони, според теб ?
Кои са "градските" телефони, според теб ?
po vaprosa prosto pitam za savet- mnenia ne izkam
dyrjal sym dori sym prodaval takiva
ostanaxa mi mnogo loshi spomeni i kato chuia veche motorola da se prodava za nad 200 lv se uchudvam mnogo
ne sym pristrasten ( az lichno sym s moto pebl u6) i niamam problem
no l7 me drazni strashno mnogo
ostanaxa mi mnogo loshi spomeni i kato chuia veche motorola da se prodava za nad 200 lv se uchudvam mnogo
ne sym pristrasten ( az lichno sym s moto pebl u6) i niamam problem
no l7 me drazni strashno mnogo
Репликата ми не е към теб, а към alex_pl, за когото очевидно L7 e "селски" телефон, за това го питам кои са "градските":)
А по повод на конкретния ти въпрос - за какво разкодиране става въпрос и каква е L7-та - чиста или iMode ?
А по повод на конкретния ти въпрос - за какво разкодиране става въпрос и каква е L7-та - чиста или iMode ?
Аха, просто те дразни:)
Добре, аз си помислих, че имаш аргументи, но щом само те дразни и затова я наричаш "селски" телефон, добре, разбирам:)
Добре, аз си помислих, че имаш аргументи, но щом само те дразни и затова я наричаш "селски" телефон, добре, разбирам:)
tova ve4e go razbrax,obiknovenna l7
Ами обикновена L7 - ца навсякъде може да се разкодира, според сервиза цената е различна 10-15 лева, мисля.
blagodary,az pitam za6toto si misly 4e motorolite imaxa nykakav kod za otklu4vane