Motorola съкращава 3500 свои служители
През изминалата седмица се разпространи слухът, че Motorola може да направи големи съкращения през следващите седмици.
Според източници, близки до американската компания, тя ще съкрати около 3500 служителя от офисите си в целия свят. Това основно се дължи на слабите финансови резултати през последната четвърт на 2006 година.
Според статистиките продажбите на мобилни апарати Motorola са се увеличили през последните няколко месеца. Въпреки това печалбата на компанията за последната четвърт е паднала с 41% от 1.2 млрд. долара за 2005 до 624 млн. долара за 2006 г. Motorola е вторият по продажби производител на мобилни телефони, веднага след финландската Nokia. В компанията работят около 70 хиляди служители.
http://money.ibox.bg/news/id_163397417
Motorola съкращава 3500 свои служители
Re: Motorola съкращава 3500 свои служители
поредната компания която тръгва надолу
и как няма вижте за 2006 година колко нови модели пуснаха Моторолци:(
ето страницата:
http://mobilebulgaria.com/mobiles/index.php?producer_id=6
само 13 модела:(
по зле са и от Samsung ,SE,LG
и как няма вижте за 2006 година колко нови модели пуснаха Моторолци:(
ето страницата:
http://mobilebulgaria.com/mobiles/index.php?producer_id=6
само 13 модела:(
по зле са и от Samsung ,SE,LG
ne mislq 4e uspeha na 1 kompaniq se izrazvqa v tova kolko modela telefona e pusnala a v tova kolko sa prodavaemi te... bilo to i 2 vida dori...
Голямото разочарование Моторол
Голям срам е за такава голяма компания да не пусне нищо ново през 2006 година.
ако и 2007 година се развиват така няма да се очудя ако кажат че съкращават 50% от персонала си:((
Голям срам е за такава голяма компания да не пусне нищо ново през 2006 година.
ако и 2007 година се развиват така няма да се очудя ако кажат че съкращават 50% от персонала си:((
Ми не може вече 2 години да ми предлагат само разни превъплъщения на RAZR. Хубав телефон беше за времето си, ама т'ва беше преди 2 години и половина.
Когато един телефон вече и американците не го търсят значи е морално остарял и мястото му трябва да е в антикварния магазин. А Моторола като изкарат следващия революционен дизаин да ми се обадят.
Когато един телефон вече и американците не го търсят значи е морално остарял и мястото му трябва да е в антикварния магазин. А Моторола като изкарат следващия революционен дизаин да ми се обадят.
-
- Регистриран: 26 дек 2006, 16:08
и аз вече се разочаровах от Моторола..:(((((
незнам какво става с тях ......ама май освен дръвчета друго немогат да правят :(((((
дори Се са по добре от тях...
Минавам на СЕ вече братлета:)))
незнам какво става с тях ......ама май освен дръвчета друго немогат да правят :(((((
дори Се са по добре от тях...
Минавам на СЕ вече братлета:)))
аз пък сам си на Nokia
сега съм на siemens
ама иначе съм фен на моторола и нокиа
ама иначе съм фен на моторола и нокиа