Nokia надмина Motorola в Китай
-
- Регистриран: 03 май 2007, 16:14
Nokia надмина Motorola в Китай
Nokia надмина Motorola в Китай.
Тази година сама Нокиа е увеличи броя на търговски обекти за разпространение в Китай с близо 20 процента. Сега има 48, 000 местоположения в стотици градовете около Китай където телефоните на Нокиа са налични. Мрежата за продажби на Motorola съдържа близо 30, 000 магазина.Продожбите на Нокия се увелечиха с близо 8 процента с което надмина щатската компания Motorola .
Разпространението в Китай е затруднено от големия размер на страната, и от неравните нива на развитието в различни области. Ето как е разпределението на мобилните марки в Китай.
1.Nokia-28,6%
2.Motorola-26,4%
3.Samsung-12,3%
4.Lg-6,3%
5.Sony Ericsson-5,8%
Тази година сама Нокиа е увеличи броя на търговски обекти за разпространение в Китай с близо 20 процента. Сега има 48, 000 местоположения в стотици градовете около Китай където телефоните на Нокиа са налични. Мрежата за продажби на Motorola съдържа близо 30, 000 магазина.Продожбите на Нокия се увелечиха с близо 8 процента с което надмина щатската компания Motorola .
Разпространението в Китай е затруднено от големия размер на страната, и от неравните нива на развитието в различни области. Ето как е разпределението на мобилните марки в Китай.
1.Nokia-28,6%
2.Motorola-26,4%
3.Samsung-12,3%
4.Lg-6,3%
5.Sony Ericsson-5,8%
Re: Nokia надмина Motorola в Китай
От къде я намери тази инфо? Все публикуваш чартове но без ясен източник, освен ако не използваш 6 чувство.
4e moje i da ima ti ot de znae6 koi ima i koi nqma 6 4uvstvo.
zvezdite mu govorqt :)
Hvyrlq bob vsqka sutrin
-
- Регистриран: 19 апр 2007, 11:41
Ееее.... може и на карти да гледа! Ти откъде знаеш? :D Сериозно... откъде е тази статистика? А и ако са действително такива процентите бих се радвала за Nokia. определено са по-добра компания от Моторола. Поне на мен ми харесват доста повече...
Awe dali na karti gleda ili na kafe puk moje i medium da e, vajnoto e 4e NOKIA si ostava na varha
А може и хапчетата да е пропуснал да изпие.
Е, не мисля, че това е истина. Аз знам, че най-разпростанената марка в Китай е NTT Do Co Mo.
...I edin marmot zavivashe shokolada v staniol...