Abe kefime gsm ama nikude ne pi6e kolko pamet ima.nqkoi bili mi kazal kolko mb e?
3220
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Nokia 3220
-
kupuvam 110lv
-
TOVA E NAI HUBAVIQ TELEFON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
abe q ne se izlagaite super smotan e toq telefon displaya e otvratitelen (ot Nokia naprao sa se izlojili) na slance e kato slqpa baba toq telefon nqma IR ili Bluetoot ili tam kakto se pi6e super golqm nedostatak e tva a kato sadq 4e pametta mu e ograni4eno koli4estvo no opredeleno nai golemiq nedostatak e za mene 4erno biliq display to 7650 vadi po hubavi cvetove ot taq nokia palna izlagaciq za razlika ot 6230 toq ne moje i na malkiq prast na k700i da stapi kato az mislq 4e to4no tozi model e prekiq mu konkurent
-
mi telefona e atcki sladak:)))kefi me mn ma e malko ne udobno da se pi6at sms-i na nego 6toto kop4etata samu slqti i se natiskat po nqkolko bukvi za maj s debeli prasti:))))))))
-
- Регистриран: 17 авг 2005, 22:02
Nokia 3220
Ob6to vzeto ne e mnogo funkcionalen,no i dizaina mu e malko drazne6t,edinstvenoto po interesno vav vun6niq mu vid sa lampi4kite koito svetqt vav razli4ni cvetove.
Po princip telefona nqma mnogo funkcii (video-50-60 sec.)...! Mislq 4e s tozi dizain i menu tozi GSM e za po-malki deca !!!
Po princip telefona nqma mnogo funkcii (video-50-60 sec.)...! Mislq 4e s tozi dizain i menu tozi GSM e za po-malki deca !!!
-
Emotzii i pokupka na NOKIA 3220.Iziasniavane na mnogo neshta koito sa neiasni!
Znachi eto kakvo shte Vi kaja az sega! Pisha Vi ot Plovdiv vechepo - malko ot 30 min. predi 00:00h na 27 sreshtu 28-avg-2005 godina.Az sum ot Plovdiv chistokruven Plovdivchanin i moga samo da Vi kaja che dnes si zagubih tzelia den za tozi mobilen telefon. Po printzip ne biah izleznal za nego,a biah reshil da si kupia Motorola C650 za okoo 190 leva chisto nov estestveno! No kato vidiah Nokiata 3220 oshte v purvia moment i vednaga me grabna i si azah tova shte e moia telefon. A se nujdaeh ot telefon speshno poneje sum veche 2 sedmitzi bez telefon staria mi Ericsson T20e otnovo se razvali i mi pisna da davam po 30 leva za remont i go razbih v zemiata s udari na niakolko puti. Az sum na 27 godini i rabotia v energetikata mnogo otgovorna rabota estestveno i visoko platena no ne moga da dopusna po telefona v slujbata men da ne mogat da me chuiat a az da moga! Otnovo se be pretzakal mikrofona dolu na kapaka i tozi put mi pisna i telefona go zasfuchih. Otkakto izleznah dnes ot 10:30 sutrinta za telefon i obigolih nad 20 magazina v grada pod tepetata i toku vij se okaza che chasa stana 16:00 bez da usetia i gram zashtoto 3220 mnogo navsiakude no me interesuvashe kakuv e proizhoda samo bez zariadnoto zashtoto to sus sigurnost e Made In China i to za modela ACP-7 koito e v paketa na 3220! Telefona se okaza sglobka Made In Germany v nemskia serviz na Nokia do tuk dobre no estestveno niama da se tzigania za tzenata ot razlika ne poveche ot 10 leva samo kato izkliuchim magazinite na Jeff koito go prodavat za 330 leva no tzenata mu v tzelia grad varira megdu 250 - 260 leva! Posle vuznikna i drugia problem mi ot koi magazin sega da go kupia zashtoto e mnogo vajno koi i kak go e vnesal po vreme na transporta lashkan li e kato chuval s kartofi ili ne e i kude i kak tochno v Bulgaria mu e slagana kirilitzata za BG - muniuto na displaya koeto e sushto mnogo vajno! Beshe stanalo veche 16:30 chasa kogato veche biah trugnal kum magazin VEGA da go kupia pri polojenie che otdavna s ebiah otkazal ot Motorola C650! Vlizam v magazina te raboteha do 18:00 chasa i gledam i dvamata ot pesonala na magazina prodavat dva telefona Siemens izchakah malko da prikliuchat i gleam po edno vreme idva edna madama da me obslujva az i kazvam kakvo iskam tia otiva i mi nosi kutiata no vposledstvie kato vidiah samo kak ot samoto nachalo zapochna da me obslujva sled kato izvadi telefona 3220 ot kutiata i kak samo izpraska zadnia kapak na shtanda otzad kudeto e stukloto na kamerata i mi stana losho! Tia se zashtiti s tova che pri otvarianeto na kapaka si bila schupila nokuta az suotvetno se izdraznih i si trugnah ot magazina. I zapochnah da mislia kakvo d apravia sega zashtoto dneska tribva ad kupia na vsiaka tzena telefon a veche beshe stanalo 18:00 h i poveche magazin v grada za mobilni telefoni zakliuchiha i krai i vzeh posledno reshenia da vlezna v magazin DEKOM tochno do magazin VEGA imashe gi v dvete raztzvetki bialo i sinyo i cherno i sinyo. Na men mi dopadna poveche chernia sus sinia klaviatura i vzeh nego makar che po vreme na pokupkata dokato testvah telefona si iamh dosta razpravii s toia ot DEKOM-a deto mi prodade Nokia-ta i tona na vzaimootnoshenie po edno vreme dosta se izostri ni si sdurjah i tuk nervite da ne prilei chashata! Edinstvenoto hubavo pri tiah e che raboteha do 20:00 h vecherta onia ot magazina obache se hvana s men za glavata a drugite dvama samo se hiliat i nakraia se udari po cheloto belkem mu vlezne neshto v glavata. Az go pitam kakvi sa tehnicheskite danni na telefona toi trugna da mi tursi ot internet v PC-to na magazina b nekuv sait za mobilni telefoni tehnicheskata harakteristika na telefona i mi vika ela i procheti i shte vidish pulen neshtastnik! Sled kato go kupih samio zashtoto v tozi magazin otnosno stokite ne lujat i proizhoda mu e garantiran a toest napraven i sgloben v Germania vzeh si paketa s telefona platih i si trugnah s garantzia ot 12 mesetza! Minah po tzentralnata ulichka v grada za mobilni telefoni i tam edin mi kaza pri koito biah vizal veche che NOKIA 3220 e super telefon i tozi beshe niakakuv tehnik na mobilni telefoni prodavashe novi i vtora upotreba no go glrdam che se zanimava s otkliuchvane, zakliuchvane razkodirvane na telefoni instalirane na softuear update na softueara i t.n. I mi vika ne znam kolko mu e tzenata no tova e super telefon zashtoto e mnogo zdrav stabilen sus strashen softuear koito e jestok i izobshto ne zabiva ili puk da pravi niakakvi problemi po softueara i kaza che e mnogo zdrav ama mnogo kaza oshte che bil polu protivo uduren pri izpuskane ili padane niam nikakvi problemi ama samo bez da se zabie v zemaiat sus sila! Tochno za tova bili tezi izdutine ot dvete straninarecheni grifove koito se i smeniat kakto panela i izriazanite paneli za tozi model na NOKIA! Tochno tezi grifove go praviat telefona napolvina protivouduren i mnogo zdrav! Tova koeto me izumi e che v NOKIA mnogo hitro sa postupoli kato sa slojili sveteshto premigvashti / pulsirashti lampichki / vutre pod samite grifove a te sa beztzvetni i svetiat mnogo yako i me kefiat! Edinstveno telefona ee vodoustoichiv i po tova otstupva na M65 na Siemens no finlandzite naistina nwe sa go naduli mnogo s extri za da ne se pokachi tzenata i da stane nedostupen za podrastvashtoto pokolenie i mladite hora kato men! Kolkoto za pametta moga da vi kaja samo che tia e podelena a svobodnoto miasto e malkoa naistina b internet po golemite porali go davata chee 3 mb podelena pa,et i 1.5 mb za java priiojeniata ! No eto kakvo pishe na moia telefon za kartinki foto snimki kakto i screen saveri a v tova chislo i video clipchetata ima miasto okolo 900 kb samo a za java prilojeniata malko nad 600 kb kato zaetata obshta pamet v trelefona e 1.7 mb a za java prilojeniata malko poveche ot 400 kb! Taka che realno za java ne e 1.5 mb a 1.1 mb a ostanalata svobodna pamet za vsichko ostanalo e 900 kb vkliuchitelno i za tonove i melodii polifonichni ili midi failove! Taka che obshto s java-ta stavat tochno 2 mb svobodna obache i za Java a v telefona ostavat zaeta malko poveche ot oshte 2 mb taka che obshto vzeto tazi Nokia e s malko nad 4 mb no podelena pamet! Kolkoto za Data Cable ne moga da Vi kaja nishto namerih tuk v Plovdiv dva vida edin spetzialen samo za 3220 kabel sus CD instalatzionno za softuear i edin obsh universalen za niakolko modela mobilni telefoni na Nokia! Tzi universalnia gledam che ne ste dovolni izobshto ot nego taka che i az shte go izbiagvam no drugia koito e samo za modela 3220 ne znam kakvo e pri nego polojenieto no dano pri nego da niama problemi i vsichko da e naredi da tane rabotat bezproblemno s nego za prenos na dani ot PC kum telefon i obratno! Struva samo 20 leva. A do kolkoto razbrah tozi i drugite dva telefona sa gi poluchili predi 2-3 dena v magazina ot Gemania taka che spored tiah softueara triabva da e s poslednia update ot tazi godina. I ako tova e taka znachi neshtata sa mnogo dobre. Haide chao tova beshe ot men i umnata!
Re: Emotzii i pokupka na NOKIA 3220.Iziasniavane na mnogo neshta koito sa neiasni!
Здрасти!!!можеш ли да ми каже как да си направя настроиките на Nokia 3220!!????
-
Abe pi6e 4E IMA SVETKAVITZA OBA4E AZ NE MOGA DAJA OTKRIJA???-AKO NJAKOY MI POMOGNE -EVALA,[email protected]
abe pi4 nameri li svetkavicata???