3250
Re: Nokia 3250
"Автор: disel
Дата: 27.10.2005 21:56
Kakav e smisala da mu se varti klaviaturata"
Ами не съм го разгледал много добре но мисля че камерата е отстрани на клавиатурата и ако не се върти ще е доста неудобно снимането - от друга страна бутоните за управление на плейъра са от другата страна и ще е некомфортно да управляваш музиката и постоянно да го въртиш да видиш какво става на дисплея..... така си мисля аз може и да греша :)
А и в крайна сметка това си е дизайнерско решение - и на мен не ми харесва начина по който се отваря например w 550 w900 s700 и т.н. с това странично завъртане, но така са решили хората така са го направили - на някои им харесва на други не ....
На мен лично този 3250 би ми заспал ;) въпреки че не съм фен на Нокия
Дата: 27.10.2005 21:56
Kakav e smisala da mu se varti klaviaturata"
Ами не съм го разгледал много добре но мисля че камерата е отстрани на клавиатурата и ако не се върти ще е доста неудобно снимането - от друга страна бутоните за управление на плейъра са от другата страна и ще е некомфортно да управляваш музиката и постоянно да го въртиш да видиш какво става на дисплея..... така си мисля аз може и да греша :)
А и в крайна сметка това си е дизайнерско решение - и на мен не ми харесва начина по който се отваря например w 550 w900 s700 и т.н. с това странично завъртане, но така са решили хората така са го направили - на някои им харесва на други не ....
На мен лично този 3250 би ми заспал ;) въпреки че не съм фен на Нокия
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
kade moga 3250
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Telefona shte stane goliam hit, osobenno kam kraia na liatoto na 2006 koga cenata mu predpolagam shte padne do kam 500lv. Lichno az imam namerenie da si go vzema. Za dizaina, vseki si ima mnenie i vkus. Edno samo ne mi stana iasno, kak izchisliha, che na 1GB se pobirat 750 pesni :)) che edna mp3-ka s gotino kachestvo e kam 3-4 daje i 5MB, da napravim smetkata s 4MB-tovi pesni, aaaa che ste se poberat ne poveche ot 250 pesni. Ne che sa mi malko :) no mi e liubopitno kak napraviha tazi smetka?
Za poreden put Nokia dokazaha 4e sa nai-dobrite! Tozi telefon 6te stane HIT!
interesen dizain no..trqbva6e mu slojat po dobur display:( no i s toia ne e zle
mnogo gotin telefon
imali go v bg kolko mu e cenata
imali go v bg kolko mu e cenata
-
- Регистриран: 29 яну 2006, 12:01
Супер телефонче поне според мен!!!
Голям дисплей(262к),ОС,изчистен дизайн,камера със светкавица и пр...
Този телефон е много добър и дано най-накрая излезне,че ръчичките ме сърбят да си поиграя с него ;)
(Да вземат да пуснат малко повече инфо за него)
Други добри модели на Нокия са
N80 and N91...
Голям дисплей(262к),ОС,изчистен дизайн,камера със светкавица и пр...
Този телефон е много добър и дано най-накрая излезне,че ръчичките ме сърбят да си поиграя с него ;)
(Да вземат да пуснат малко повече инфо за него)
Други добри модели на Нокия са
N80 and N91...
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 10:33
ДА телефончето е номер 1!!!
Аз от половин година го очаквам но още го няма на пазара.
Само неразбрах каде му я видя тая светкавица,аз и без това вече твърдо съм решил даси го купя.
Няма самнения че щте стане ХИТ този телефон!!!
Аз от половин година го очаквам но още го няма на пазара.
Само неразбрах каде му я видя тая светкавица,аз и без това вече твърдо съм решил даси го купя.
Няма самнения че щте стане ХИТ този телефон!!!
Телефона се очаква към 20 февруари в Русия за около $450-500 в началото,след което ще падне до $420.
А сега колко е цената на телефона ??