6230i
Re: Nokia 6230i
telefona e super!!! Ama mnogo se kolebaq mejdu tazi Nokia i Samsung E350!!! KAkvo 6te me posuvetvate???
Между тези двата, много по-добра е Nokia-та...
sq toq tel.e super!!!moje6 da go nameri6 za 490lv.!!
zna4i 400 lv e gsm-a na edin mesec, a 6i moi6 li mi kaji6 kolko e realnata cena?
ne znaeh 4e taka stoqt ne6tata s kradenite telefoni :) no vypreki vsi4ko ne se otkazvam ot tqh! :P
o6te se 4ydq dali da bade kraden ili...nov ma kam 500 li e nz dosta mi se stryvat:)
q kaji za tiq pari4ki nqkoi dr. model na nokia ako znai6 da sravnq pls:)
adi i mersi ti mnogo za otgovorite:D
ne znaeh 4e taka stoqt ne6tata s kradenite telefoni :) no vypreki vsi4ko ne se otkazvam ot tqh! :P
o6te se 4ydq dali da bade kraden ili...nov ma kam 500 li e nz dosta mi se stryvat:)
q kaji za tiq pari4ki nqkoi dr. model na nokia ako znai6 da sravnq pls:)
adi i mersi ti mnogo za otgovorite:D
Здравейте. Някой може ли да ме посъветва кое е по-добро Nokia6230i ili Samsung Х700. Защото като ги сравнявах самсунга ми се струва по-добър. (&idPhone1=1087)
Е, как ще е по-дъбър, един дисплей само. Погледни нещата и от друга гледна точка, след 1 год нокиата ще струва примерно 350лв, а сама - 250.
Я кажете вий сега... Разбрах че всичко му е много хубаво на телефона, ама я кажете без светкавица как са му снимките като се смрачава или като е тъмно... Има ли някакъв нощен режим и auto focus ???
-
- Регистриран: 27 яну 2006, 08:52
Телефона горе-долу е добре. За мен е доста бавен като реакции на фона на 6310i, който е другия ми телефон. Орязани са някои възможности, които ги имаше в по-старите телефони, като ръчно редактиране на профилите за интернет връзка да кажем. Голямото орязване е в Nokia Suite. Съвместимата с този телефон версия е кошмарна. Толкова кошмарна, че направо не става за друга употреба, освен да напишеш някой SMS или да направиш backup на телефона. На всичко отгоре иска да махне старата версия и го прави... Камерата става за едно горе-долу прилично preview, ако не държи човек на качеството, а иска просто да покаже нещо на приятел. Другото осакатяване на телефона са групите. В този телефон една група може да има максимум 50 члена ?!? Защо ?!? Едва ли някой може да се обоснове както трябва за това решение... Радиото сменя моно-стерео толкова често, че най-добре е да се остави само на моно приемане. Освен това ако се използва постоянно радиото, телефона трябва да се зарежда всеки ден, даже не съм сигурен че може да изкара повече от 12-13 часа работа с едно зареждане, което е меко казано учудващо. Крайното ми мнение е, че телефона не е супер боклук, но в сравнение с по-стари модели има някои недомислия и несъвършенства. С удоволствие бих го сменил с един нов 6310i, но за съжаление такова животно вече няма и ще трябва да преживея "напредъка" на технологиите.
awe pi4! kvi sa tiq gluposti kadeto gi govori6????mai ni6to ne razbira6,a?bil bokluk ha!