N90
Re: Nokia N90
tova 4e e tejak i 4e menuto mu e haoti4no i 4e predpo4ita6 tel+Poket PS ili tel+cifrov aparat
si e tvoe mnenie a ne svetovno:)))
i telefoni ot tozi tip ne sa hora koito predpo4itat obiknoven tel i otdelno poket pc
misli6 li 4e tezi koito 6te platqt za toq tel nqmat i kamera i cifrov aparat i laptop ...?
vseki da si znae mqstoto :)
i telefoni ot tozi tip ne sa hora koito predpo4itat obiknoven tel i otdelno poket pc
misli6 li 4e tezi koito 6te platqt za toq tel nqmat i kamera i cifrov aparat i laptop ...?
tova 4e e tejak i 4e menuto mu e haoti4no i 4e predpo4ita6 tel+Poket PS ili tel+cifrov aparat
to i 7610 be6e 1000 i kusur leva ama sled 1 godina q go vij
to i 7610 be6e 1000 i kusur leva ama sled 1 godina q go vij
xaxa da be 6to na pomukne6 celiq magazin za 10puti cenata mozak
Niakoi iska li da i go kupi toia telefon, che mi skusa djoba?
Davam go za koi kolkoto dade: email: [email protected]
Davam go za koi kolkoto dade: email: [email protected]
vzeh si go i za sega nqmam problemi kamera ako dade6 i ot galeria kim kamerata moje i na strani da snima6 ama ina4e bateriata 2dni nai mnogo ama az dosta si govorq po nego.
Za sega e super
Za sega e super
nqma nikakvi problemi da ima6 i na men mi darji tolkova normalno e :) sas zdrave
-
- Регистриран: 21 яну 2006, 15:21
А ти колка часа можеш да издържиш да говориш ?? За такива като теб хората са написали че може до 20х, на теб като не ти трябва на някой може и да му дотрябва !! Щом са го снаправили така значи може да прави снимки.
КАКТО КАЗАХ И ВЪВ ФОРУМА ЩЕ МЕ Е СРАМ ТОВА ,,НЕЩО'' ДА ГО ПОКАЖА.ТО ПОВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА ОРЪЖИЕ ЗА САМОЗАЩИТА ИЛИ НА ПОЖАРНИКАРСКИ ЧУК.ДА МЕ ПРОЩАВАТ ТЕЗИ КОИТО СА ВЛЕЗЛИ В СЪОТВЕТНИЯ ОРЪЖЕЕН МАГАЗИН И СА СЕ РАЗДЕЛИЛИ С 1200-1000 И НЕЗНАМ СИ КОЛКО лв.
A be q mi kajete koi spored vas e nai-dobar telefon ot tiq:Nokia N70,Nokia N90 ili Nokia N92?
abe nikade ne vijdam vhod za zariadno ili slu6alki otdole nema i otstranni nema :)) togava otkade e