6103
Re: Nokia 6103
v4era si go kupix,..i zasega pyrvite mi vpe4etleniq sa dosta dobri,(da ne sa mu uroki:) )...kakto vinagi po edin na4in polu4ava6 predtsva kato go gleda6 na snimkata,..i syvsem drugo e kogato ti e ve4e v rykata,....dosta e stilen,..no opredeleno po myjki telefon (moe mnenie),..osnoven nedostatyk za sega e lipsata na slot za memory card,..koeto opredelq tozi telefon kato podxodq6t za xora koito sa po prakti4ni,..i ne go pylnqt sys vsevyzmojni meodii,..kyrtinki i.t.n
-
- Регистриран: 25 фев 2006, 21:19
kakvi sa razlikite s N 6136 ????
Telefona e perfkten za zreli hora. Pretijava vsichki kachestva na NOKIA. Imam samo 1 zabelejka i tq e kam pametta. Naistina e malko (4MB). No vse pak za kakvo Vi e poveche? Stiga za 1 mp3 (kompresirana), 2-3 temi i 4-5 kartinki!!! Kato iska nqkoi poveche... da si vzeme laptop. Bateriqta darji 3-4 dni bez bazikane i po 3-4 razgovora na den. Radioto mu e perfektno. Kamerata i mp3 zvuka sa normalni za tozi klas i cena. Razlichava se ot drugite NOKII po tova, che e edinstveniqt s antenka za 2006g. Na nqkoi ne im haresva vanshnata antena, no na men lichno mi haresva! Pridava poveche RESPEKT! :) Ako nqkoi ima vaprosi [email protected]. Haide sas zdrave i ne zabravqite,che NOKIA e marka i kachestvo, a ne.... compromis.
obhvat nokia 6103
zdr hora i az imam nokia 6103 no ne mi hva6ta obhvata ve4e polzvan e samo 1msc nqma obhvat ponqkoga kato si q potyrsq ot opciite si idva no ne moga da pravq razgovori spored vas kyde e problema? ? ? :(
Re: obhvat nokia 6103
Много неща могат да са, проблеми с външната антена, повредено крайно стъпало, софтуерен проблем - Най - добре го занеси във сервиза и да ти го оправят, щом е на един месец