E61
Re: Nokia E61
Сега са го преместили за 31 май.
Причината за забавянето е,че доставчика им от Америка е променил датата за доставка.
-
- Регистриран: 20 мар 2005, 14:06
аз лично съм много доволен от телефона. сега подготвям детайлно ревю на хардуерните характеристики (за софтуера няма да имам време да го разучавам), имам много качествени снимки, заснети скоро.
Телефонът е много добър, високоговрителя е перфектен, voice commandera е леко шашав, ама предполагам е от бета версията на фирмуера. Екранът е с изумително качество.
Телефонът е много добър, високоговрителя е перфектен, voice commandera е леко шашав, ама предполагам е от бета версията на фирмуера. Екранът е с изумително качество.
Значи все пак си си го взел,защото четох във форума ти,че не си доволен от размера например и ще си вземеш Qtek 9000.Още ли си на това мнение или не?
-
- Регистриран: 20 мар 2005, 14:06
лично за мен размерът му е малко отгоре в повече. Въпросът е там, че физическия размер на екрана не позволява да се намали размера на устройството. Аз и сега съм навит да си взема 9000, но не ми се дават изобщо 800 лв отгоре, след като си продам S200. Това е основната прочина. Иначе, E61 е иновативно сутройство за компанията и ми е любопитно да разбера как се се справили финландците в тази насока. С нетърпение чакам излизането на отговора на моторола Q, за да има направя едно яко ревю. Иначе ... софтуер никакъв, почти никакъв досега. Голям смях падна (ккаъв ти смях, псувал съм като отпран), след като единствената програма за S60 3rd ed., която става за скрийнове, не сработи не за друго, ами защото искаше да сестартира с бутони, които ги няма на клавиатурата на Е61 :)), както и да е, извадих статива и с телеобектива от далечко изпрасках 30 снимки на менютата, защото иначе екрана става на зърна, ако се снима от близо. Снимките и на телефона са готови , много яки станаха. Скоро ще има свежо ревю за телефона ;)
Телефона вече е в 2be за 849 лв.
ммм дам.
Мога да кажа че го имам от 3-4 дни. Закупих го от Германос за 800лв. и е просто един невероятен телефон. Качество на МР3 - перфектно.
Да ги видя сега феновете на СЕ скакво ще претендират?
Иначе камерата въобще не ми липсва на фона на този невероятен дисплей и усещане на металната кутия.
Мога да кажа че го имам от 3-4 дни. Закупих го от Германос за 800лв. и е просто един невероятен телефон. Качество на МР3 - перфектно.
Да ги видя сега феновете на СЕ скакво ще претендират?
Иначе камерата въобще не ми липсва на фона на този невероятен дисплей и усещане на металната кутия.
super dizain super ekstri ama 6to po ... nqma kamera beeeeee
MNOGO SELSKI TEL
NO MOJE DA TE OBYRKAT ZA BIZNESMEN
KUPUVAITE MOMCHETA
NO MOJE DA TE OBYRKAT ZA BIZNESMEN
KUPUVAITE MOMCHETA