N73

MuscleTech
Регистриран: 12 юли 2006, 13:33

Re: Nokia N73

Мнение от MuscleTech » 20 авг 2006, 09:34

в цветовата гама white/mocha дали се продава някъде в Бургас?

SERJOE
Регистриран: 24 мар 2005, 23:06

Мнение от SERJOE » 21 авг 2006, 20:51

Takaaaa.... neka da si doidem na dumata.
Telefona e mnogo bygav-pone parvata pArtida- ve4e 2-ti mi smenqt i se ne6to mu ima--utre 6te donesat 3-ti. Pyrviq ima6e problem s vhodq6ti povikvaniq-koga mu e kef si gi otfarlq6e i si se samoizklu4va6e( SE PAK E SMART- ne e tapa ma6inka) vtoriq,ne samo tova koeto i parviq ami i si promenq6e 4estotite na govoritel4eto ta da ne znam koi mi se obajda ako e skrit nomer(PAK SMART AMA PO-SMART OT 1-VIQ)
Ta utre 4akam az da mi donesat ne6to s kra4ka ta da moje i da me sledva ami ne da mi teji v joba i s ra4i4ki ta zapisva obajdaniqta kato sekretarka kato pretendira 4e ne sam nablizo.
INA4E V OB6T PLAN TELEFONA E MNOGO DOBYR KATO DIZAIN,FUNKZIONALNOST.(kop4enzata mu sa malko malki i sa izgarbvam dokato se opitvam da igraq ama sq ne seki e kato men s golemi raze i sa uspokoqvam 4e problema e samo li4en)

apolon26
Регистриран: 09 авг 2006, 04:25

Мнение от apolon26 » 21 авг 2006, 23:56

е аз съм с N70
и никога до сега не съм имал проблем
карък си май:)
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума." 
Антон Палвович Чехов

SERJOE

Мнение от SERJOE » 22 авг 2006, 09:16

apolon- da ti kaja i az ve4e dalboko se samnqvam 4e na tehnika 6te slu4a ot parviq pat.ot godina nasam e tragnalo si4ko da se smenq pone po vednaj. ato se po4na ot 7710 deto go smenih 5 pati,sled tva na jenata telefona vednyj,edin pat printera,nov laptop-i toi vednyj, sq telefona 2 pyti, v4era si zeh digital camera-nadqvam se pone tq da e nared 4e mi omrazna tva hodene po makite i hilqdite skandali po telefona s prodava4i,konsultanti,aftersales-mani,garanzionni servizi,operatori,komisiqta za za6tita na potrebitelite(v uk)i bezbroi misirki deto stoqt po zql den i si lakirvat nokitite i otgovarqt po telefona(costumer services)

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 30 авг 2006, 12:04

брех вече е 900 лева бързо пада цената
искам да стане поне 700 лева за да си го взема:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

jokera_x
Регистриран: 14 юни 2006, 18:26

Мнение от jokera_x » 08 сеп 2006, 00:21

Ako go vidi6 nqkade na 700lv PLS pi6iiiiiii, i az 6e go vzema.Mnogo e qk, dneska se rovih v nego v 2be, prosto e jestok! Ama 999lv, sa si 999lv.:)

Mammoth
Регистриран: 08 сеп 2006, 18:53

Мнение от Mammoth » 08 сеп 2006, 18:59

Приятели, днес си купих тоя gsm но точно след няма и час както си прая снимки наляво надясно и се полу4и някакъв дефект в камерата:като направя снимката и после дам на ново изображение ми вади екрана на квадратчета , това го прави избирателно може да стане след 10 снимки а може и след 1-на.Та въпроса ми е случвало ли ви си е и на вас, защото мен ме притеснява да не е дефект на цялата серия, ако е персонален само на тоя телефон добре(щото замина за София да го сменят) но ако е на цялата серия....:(((

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Nokia N73 --- Специално за Аполончо

Мнение от centur » 10 сеп 2006, 19:52

Специално за Аполончо намерих доста "интересни" неща за любимата му Nokia N73

Качеството на изработка изглежда традиционното високо, познато ни от по-стари модели, с изключение на момента, когато поставите пръста си върху задния капак на обектива. Отляво на този затвор има междина, която предизвиква шумове и пукане дори и при най-лекия допир. Това е най-слабия момент при сглобката на N73, с което няма как да се справите без да ползвате помощни материали като гумено уплътнение или нещо подобно, което не е никак приятно.
Клавиатурата на Nokia N73 е под всякаква критика. Тя заема долния край на телефона и което е още повече, е силно сбита в частта, където са числата. Все пак употребата с една ръка не е съвсем невъзможна,но е меко казано странна.
За съжаление, ергономията на джойстика на Nokia N73 е още по слаба от на клавиатурата. Той е значително вдаден в корпуса и определено е доста неудобен за употреба. Всъщност N73 се явява първия смартфон на Нокия, който да е оборудван с толкова неудобен джойстик.
Предвид факта, че екранът на телефона не е сензорен, единственият вариант за въвеждане на данни и писане е клавиатурата, а както стана ясно вече, тя е неудобна.
За съжаление, A2DP не се поддържа, което означава, че не може да се слуша музика през стерео Bluetooth слушалки.
........но все още не се наблюдава опцията за зареждане през USB.
Производителността е най-слабия момент при Nokia N73. В сравнение със стандартните телефони той е около два пъти по-бавен. Галерията се отваря за 6-7 секунди (при Sony Ericsson K800i са необходими 2 секунди), thumbnails на фотографиите се показва веднага, без забавяне. Като цяло апаратът не може да се нарече бавен. Най-осезателно е забавянето при работа с 3rd party софтуер като например ProfiMail.

Камерите на двата апарата са еднакви, с лек превес на Sony Ericsson K800i във фотографиите

Батерията на Sony Ericsson K800i е с около 30% по-дълъг живот между две зареждания.
Nokia няма поддръжка на A2DP и това лишава потребителя от възможността да слуша музика през стерео Bluetooth слушалки.
Музикалният плейър е по-добре организиран при K800i
Като евентуалните проблеми при Nokia N73 могат да се посочат типичните за платформата. Работата на cache-то е по-стабилна, но все още се наблюдават случаи, когато приложения се затварят от само себе си. Конкретен проблем за апарата, наблюдаван по време на тестовете, е когато след снимане с камерата последва входящо повикване. В този случай понякога подсветката изчезва и не е възможно да се вдигне телефона. Само бутона за приключване на разговор е активен. Единственото решение в случая е изваждането на батерията.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 10 сеп 2006, 20:34

Ти не си добре.Да превеждаш ревюто от http://www.mobile-review.com/review/nokia-n73.shtml
така както ти отърва!?
"Камерите на двата апарата са еднакви, с лек превес на Sony Ericsson K800i във фотографиите"-това къде го видя?
Оригиналният текст е-"Камеры в аппаратах сравнимы, видео лучше пишет Nokia, плюс есть небольшой перевес в восприятии фотографий."Казано
е -превес на N73.
А това що не преведеш?
http://mobile-review.com/review/nokia-n73-cam.shtml
При сравняване камерите на N73,D900,K800,N93
сред 22 човека резултатът е :
1.N73-50%
2.N93-30%
3.K800-20%
Сравняваш кон с кокошка.Набутал си се.Видяхме ти снимките.Ти смяташе,че са хубави.Да беше взел К750.Твоят е по-зле.

SERJOE

Мнение от SERJOE » 10 сеп 2006, 21:18

satman-evala-dobre mu go kaza. prosto taka e kato nqmat dostata4no kapitali da si pozvolqt N73...mnoo qsno 4e 6te se opitvat da ubedqt 4e sa si zeli nai dobroto..
:P

Отговори