6260
-
- Регистриран: 21 яну 2006, 15:21
Re: Nokia 6260
За съжаление светкавица няма, но прави доста добри снимки на открито има много програми койта му подобряват снимките. Има си радио, за цената както го намериш. Аз го ползвам от доста време и съм много доволен. Можеби това е един от телефоните за който има много ама наистина много софтуер във всички области на приложение.
a ot kyde moga da si svalq tazi programka za snimkite deto gi podobrqva ? i izob6to drugi programi za toq tel ?
hora nqkoi da e imal nqkakuv problem s 6260? naprimer da gasne displei ot jicite m/u kapa4etata? pls pi6ete mi 4e mn se 4udq dali da si go vzemam :}
Mnogo e golem i e glemo darvo!Opredeleno ne mi haresva mnogo e ogromen we to si e cel TUHLOFON:)!I nikoga ne bih dal tolko pari za tei ekstri!NE ME KEFI!!!!!!!
Големо дърво е тоя телефон!Много е ГОЛЯМ ОГРОМЕН бих казал!!!То тва не е телефон а ТУХЛОФОН!!!!!!
A we hora za taq cena 0.3MP kamera ne e li prekaleno malko trebva da e minimum 2MP we ina4e ima si funkcii tela ama o6te ne6to ne mu haresvam prekaleno e GOLQM i malko me pla6i tva det pravi"4upki v krasta" da ne zeme se preeebe ot tva se opasqvam!!!!!!!!!
Gsm-a e strashen,no nqma tapi ot vytre.Displeq kakto i panela se tyrkat strashno byrzo zaradi tezi tapi koito ne pozvolqvat da se tyrka panela,no tqx gi nqma:)
Аз мисля че са много добри телефони не защото съм с такъв.Просто дизайнат и софтуерат им и много добър,а и това че е згъваем телефон го прави още по добър визоално.Освен това и радио си има,мр3 може да ис слуша на него.Както и да се гледат филми,изобщо ако мусе качи допълнителен софтуер си става един мини лаптап.
pi4 ot enda godina sum s toq telefon i taq 4upka absolutno nikoga ne mi e pravila problemi telefona e super qk osobeno ako ima6 symbian pack 60 na komputera za6toto tam ima absolutno si4ki programi igri i pro4ie koito trugvat na tozi tel
pi4 naistina si prav 4 ima mnogo software za toq telefon az sum s nego ot edna godina i otdelno na komputera imam 450mb software za nego i da ti kaja ima naistina mnogo qki programki