E50
Re: Nokia E50
Както Ви е удобно!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kogato go vzeh da go razgledam i mi napravi super vpe4etlenie 4e imam 4uvstvoto 4e ne e 104gr. a e 200! Mnogo teji.
Nokia E50
Купих си го днес и наистина е много стабилен, надписите са с по-малък шрифт, но не е болка за умиране, има си всичко за което човек може да поиска. Няма единствено радио, но не може да има всичко нали.
Искам да попитам само някои знае ли с коя клавишна комбинация се заключва клавиатурата ?
Искам да попитам само някои знае ли с коя клавишна комбинация се заключва клавиатурата ?
интересуваме дали е толкова бажен както е 3230 и N70
Телефона е доста по-бърз от изброените от теб.
bukich,от къде и за какви пари го взе,защото аз сериозно се замислям тези дни да се зарадвам с едно такова бижу,само че аз искам без камера,а гледам че почти никъде го няма модела без камерата =)
Kak e MP3-to? Dobre li se 4uva!Kak sedarji samiqt telefon v protsesa na izpolzvaneto? Az go razglejdah i mi se stori 4e zarejda bavno, taka li e ? Ili taka mi se e storilo? Kolebaq se dali da e E50 ili 3250?Posavetvai me?TH:) Nai dobriq variant e N73 ama 900lv sa dosta:(((
e50 е бизнес телефон, предназначен за разговори и честа употреба. Прекрасно пасва в ръката. Тънък и издължен е и много удобно се държи по време на разговор. Просто това си е наследника на 6310. Имал съм е50 и адски ми харесваше, но има един основен недостатък. Има голяма резолюция на дисплея и по тази причина са му дребни иконите, а аз съм леко недоскив и това ме мъчеше.
Относно 3250, това си е младежки телефон за слушане на музика. Не съм го разглеждал но е доста дебел и голям. Това според мен го прави неудобен. Иначе и двата са с новия симбиан 9.1 и са доста по бързи от предишните. Избора си е твой.
Относно 3250, това си е младежки телефон за слушане на музика. Не съм го разглеждал но е доста дебел и голям. Това според мен го прави неудобен. Иначе и двата са с новия симбиан 9.1 и са доста по бързи от предишните. Избора си е твой.
Edinstveniq nedostatuk za men puk v e50 e 4e nqma radio:((
-
- Регистриран: 27 сеп 2004, 21:26
3250 е с отвратителен дисплей... 176 х208 по добре вземи Е50-ката... аз сащо се двуомях ама мейду е50 и 6233 ама накрая взех 33-ката... по ласкав ии... хехехеее иначе Е-то е номер едно