6131
Re: Nokia 6131
Moje li nqkoi koito ima takava nokia 6131 da mi kaje kolko my darji bateriqta i dali e dovolen? Sashto i kade moga da si namerq takav telefon s cherven panel (osven v internet), zashtoto nikade v Burgas ne namerih?
за Бургас нямам идея но съм го виждал в 2be в Благоевград с червения панел, а мисля в O-Connect Варна го имаше също с червения панел:) Батерията кара при нормална употреба 3 дни.
Единственото място където видях ЧЕРВЕНИЯ беше Пловив, в София не съм го виждала, на ми се стори доста по-грозен от черната версия.
Разгледай тестовете на 6270, според мен той е по-добър от 6131, но зависи какво тъсиш.
6тица от мене ! Преди 2 дни си го купих от Мтел ... и съм супер доволен няма какво да говориме за цветовете плакна очи 65 mln... който иска повече инфо да сфирка :) така де да пише тука ще му отговоря
малко ми е тъп въпросо но аудио плеяра ноже ли да се минимализира като придруги телефони.И още един въпрос имаш ли Java приложения за него.И има ли стриминг видео
П.П вапросите маи ми станаха бая
П.П вапросите маи ми станаха бая
-
- Регистриран: 15 сеп 2006, 19:38
Iskam da popitam dali kapaka se otvarq samo s kop4e otstrani i kolko dena priblizitelno izdarja bateriqta??
Може и ръчно.Тела е на месец и държи 4 дена.Продавам.
-
- Регистриран: 15 сеп 2006, 19:38
що го продаваш като е на месец и нямаш проблеми?
Нямам проблеми.Трябва ми смарт.