6680
Re: Nokia 6680
obikolil sam sumati servizi tuka vav burgas i varna i nishty ne mogat da napraqt po vaprosa .. za razkodirvaneto na tozi telefon .. prosto samo v sarbiq moje i vsi4ki tofa kazvat.. 150 kinta tam nekade.. poneje na novite modeli telefoni soft-a e mnouu skap.. i ne si zaslujava da kupi nekoi ot bulgaria.. za sumati pari .. za tfa e celata raota
-
- Регистриран: 20 дек 2005, 21:03
аз имах тоя тел.йалко 4е ми го откраднаха,мноо ме ят.но сега пък се надявам да си взема Н73
kamerite na dvata telefona sa absoliutno ednakvi, 1:1, vij kadeto iska6!
i q kaji kade e po-skup! navsqkade 80 e s 30-40 leva po-skup ot 81. razlikata e, 4e 81 e tribandov - toest nqma UMTS(3G), i vsa6tnost e po-zle ot 6630, za6toto toi si ima UMTS, prosto nqma predna kamera
Re: dobre,vie prosti li ste
6i ei gaze, ti i slavyan kat ste tolkoz otvoreni q obqsnete sq na dr hora, koito ne znaqt kakvo e Symbian telefon. 6tot 6a vi kaja 1:takiva telefoni si gi zemat pi6lemetata da si slagat programki : kato te snimam da po4ne6 da igrae6 na displeq, telefona da napravi snimka v to4no opredelen den i 4as (4e az dan sam gurbav 4e da ne moga da si q naravq sam taz snimka), da si zaklu4va6 papkite na telefona, kat ta snimam da po4na da ti vartq krakata i rucete.Awe ko da ti govorq pulni gluposti sa tiq telefoni i ti zemat parite 6tot sa Nokia, a pak ne ti davat dostatu4no funkcii za tezi pari.i posle 6to mi se restartirva telefona postoqnno em kak nqq se resva kat ti go pulni6 s gluposti.Ama kakto i da e vii si izbiraite.Az ako sam na vas primerno 6a si zema 1 ot novite serii na SE - W700.Telefona e stra6en.Ima red predimstva pred taq tuhla:Po-golqma pamet 256MB v komplekta, stra6en zvuk sus strahotni MP3 (4isti i silni), 2mpx camera, infra4erven port, RADIO, po-malki razmeri i teglo, i si4ki hora sa mn dovolni ot W-seriite na SE.Ako ne vqrva6 vlez v nqkoi forumi i vi6 kvi recordni prodajbi sa napravili horata.Aide 4ao RAZBIRATELI
-
- Регистриран: 24 май 2006, 14:54
Abe hora. Koq versiq e Symbian-a na toq telefon. 8.1 ili 9.1?
Версията на 6680 e Symbian 8.0a
Предлагат ми бартер за NOKIA 6680 а аз съм със сони ериксон D750i и не знам как да отреагирам имам съмнение че ще се набутам-ниякой има ли мнение по въпроса?????
Чист бартер??
Защо мислиш, че ще се набуташ?
Защо мислиш, че ще се набуташ?
Набутвация е, защо някой ще иска да си маха великия смарт и да си вземе обикновен телефон без да иска допълнително заплащане?