6131
Re: Nokia 6131
Telefona si e extra imam go ot 1 sedmica i sum mnogo dovolen ! Displeq nai me vpe4atli. Pravi mnogo dobri snimki.I e s vsi4ki extri!!!
Da naistina za takava cena e super samo nqma simbian ama za kvo ti e samo malko ne me kefi 4e e s kapa4e
Vzeh si telefona i moga da vi kaja 4e e vurha! Perfekten e za parite si :)
Telefona e jestok,haresvam samo s kapaci i tozi model e mnogo gotin!!!Otnosno 4e bateriata ne izdurjala po 5-6 dena,estestveno 4e niama da izdurja,davate li si smetka 4e displeq e vse pak s 16mln.cviata i durpa pove4e bateriq!!!!Ama niakoi hora ne se zamislqt za tva!!!!I ako poslu6a6 mp3,igri,snimki tva onova logi4no e da se habi po-burzo,tva se otnasia za vseki edin gsm kukuvto i da e i kakvato i marka da e!!!modelite po-starite koito niamat ekstri karat i po 1sedmica,i za6to?mnoo iasno za6to-niqmat nikvi izli6ni ekstri koito da durpat bateriata i sa s po-star tip ekran naprimer cstn!!!!taka 4e tva e gsm!!!!
mnoo dobyr,nenormalen,mnogo e stilen,dizajna mnogo mi haresva,osobeno buton4eto za avtomati4no otvarqne,displeq verno e s 16 miliona cvqta.Funkciite i vyzmojnostite vsi4ki gi vijdate...Ot kolko dena mu se to4a i nakraq si go kupih i to ottuk.Samo iskam da svetna vsi4ki koito sa namislili da go vzimat,ot tuk kupen,gsm-a idva bez vyn6na pamet,trqbva da se kupi dopylnitelno.Ne znam kak e po drugite magazini,on-line ili "off-line".
roder,syglasen sym s teb otvsqkyde(otnosno bateriqta).Imam go ot 2 dena i o6te ne moga da mu se naradvam,samo kato go otvorq i super se kefq.Mnogo stilen,sys strahotni vyzmojnosti.Ne syjalqvam i za edin lev ot vsi4kite 423 koito dadoh:)
да страхотен телефон е братлета майка ми си го взе това е най евтения и стилен телефон на NOKIA
БРАВО НА NOKIA
БРАВО НА NOKIA
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 13 окт 2006, 20:32
tova e telefon me4ta.super e.mnoo zdrav
-
- Регистриран: 13 окт 2006, 20:32
tova e telefon me4ta.super e.mnoo zdrav
imam nokia 6131 ve4e ot 1 sedmica.nai-gotiniq gsm izlizal do sega,pone za men.neverojaten vutreshen displei,super vutreshen i vunshen vid,melodiite sa super,izteglih si klasi4eski melodii polifo4ni midi-napravo se 4uvat kato mp-3-ki,64 polifoniq vse pak:)mnogo dobra!!!edinstvenoto ne6to kato minus koeto moga da kaja e 4e bateriata durji 3-5 dena zavisimost ot upotrebata,no tva ne e problem,vinagi moje da si go zaredish:)the best gsm!!!