N70
Re: Nokia N70
restartirax go,varnax my zavodskite nastroiki,ne stava.kak stava formatyraneto na telefona,za6toto e na gsma,ne na mmc kartata?
Форматирането става като изключиш телефона свали ММЦ картата и натискаш едновременно "зелена слушалка" "звезда" и "3". Задържаш ги тези бутони и включваш телефона. Държиш трите бутона докато не ти иска пин кода или ако нямаш пин код той направо ще си тръгне (ще ти изкара да му въведеш столицата на държавата където си) даваш София и готово. Обаче трябва да знаеш че с форматирането ще се изтрият всички СМСи, номера в телефонния указател и тем подобни настройки които си имал. Все едно си с нов телефон. Успех.
stra6en ama bateriqta mi idva slabi4ka. ima li po golemi baterii za tozi model? molq pi6ete mi na e-mail... [email protected]
СЛАГАШ НАЙ НОВИЯ СИФТУЕР И ЗАБРАВЯШ ЗА ВСИЧКО!
moje li da se updeitva "symbiana"?Naprimer ot 8.1 da se napravi 9.1? Novite programki koito sa zaz symbian 9.1 stavat li i za 8.1!Blagodarq predvaritelno zaz va6ite otgovori!:)
a koi 4ovek sika seki den da si zarejda tel-a...
Intersyvame zashto posledno vreme tozi telfon taka my trugna cenata na doly nqkuv problem li ima ili neshto dr :)
-
- Регистриран: 01 ное 2006, 16:30
кажете ми как да си сменя картинката на дисплея за6тото като сложа темата се сменя само картинката в менюто и на папките а на дисплея остава тая която си е била за nokia N70
Отиваш на темата и и даваш ''edit'', след което на ''wallpaper'' избираш ''default''.