N73
-
- Регистриран: 26 апр 2006, 12:23
Re: Nokia N73
Би ли ми казал някой как се прави Update,от каде се дърпа software-a и т.н че само чета мненията ви а нищо не разбирам
http://nokia.com/softwareupdate
сваляш оттук програмата, инсталираш я в компютъра и после следваш указанията
преди ъпдейта влез е меню memory и направи бекъп на всичко от телефона, като избереш да го запази върху флаш картата
после ъпдейтваш и след това пак от това меню връщаш бекъпа
сваляш оттук програмата, инсталираш я в компютъра и после следваш указанията
преди ъпдейта влез е меню memory и направи бекъп на всичко от телефона, като избереш да го запази върху флаш картата
после ъпдейтваш и след това пак от това меню връщаш бекъпа
-
- Регистриран: 26 апр 2006, 12:23
Направих всичко което ми каза и стана ...мерси мнооо,сега бачка перфектно:)
не че досега не бачкаше де....
не че досега не бачкаше де....
N73 music edition s 1gb ili 2gb karta shte bude v komplekta znaete li? A kolko li shte digne cenata tova?
Zdraveyte, iskam da vi pomolq nqkoi ako znae kak da si otmenq registraciqta za info za telefon na po6tata da mi kaje..... blagodarq vii
6te bade s 2GB karta no zza tsenata neznam! Predstavi si samo kakva tsena 6te izmislqt v BG! Takava kakvato i v EU nqma :)))))
-
- Регистриран: 23 авг 2006, 23:39
това е най-доброто за момента, ако има съвършени неща в света, то това е този смартфон, бях с 6630 - нищо общо няма
Фен съм на Нокиа, но смятам че това си е противоречив телефон - от към функций е екстра и камерата е най-добрата за Нокиа, но някакси самата изработка на телефона е някакси евтина. Капачето отзада издава адските звуци и като го свалиш минава време доста за снимка, джойстика е най-лошия за смартфон, клавиатурата е доста малка и с приближени копчета, абе неудобна е. Хардуеърно е страшен, но за мене дизайнерските решения, който съм посочил по-горе го спъват
koi e po dobriq gsm-N73 ili N80? 10nx...
-
- Регистриран: 01 ное 2005, 20:26
предимствата на Н73 пред Н80 са по добра камера , по голям (като размер,НО по малък на ресолюция) дисплей,по добра оптика на камерата,и афтофокус...май са това!
н80 има в повече уи-фи и по компактен размер с по голяма резолюция на дисплея!майче е тва!
н80 има в повече уи-фи и по компактен размер с по голяма резолюция на дисплея!майче е тва!