N70
Re: Nokia N70
ако си с Бг меню е по лесно:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Nqkoi dali znae kolko e maximyma za MMC kartata ili po tochno vuprosa mi e s koq karta vurvi nai dobre i dali stava za nego 1gb.Mersi predvaritelno
имам проблем с тази Нокиа. Изтрих някои от фабричните клипове в Галерия, които ми се сториха непотребни. И сега всеки път когато влизам в Галерия ми изписва "нарушена база данни".
Не стига това, ами и постоянно ми изписва някаква системна грешка, блокира и се рестартира сам.
Можете ли да ми помогнете със съвет.
Благодаря.
Не стига това, ами и постоянно ми изписва някаква системна грешка, блокира и се рестартира сам.
Можете ли да ми помогнете със съвет.
Благодаря.
-
- Регистриран: 16 авг 2006, 17:11
imam takav telefon i moga da kaja 4e e prosto unikalen i izob6to N seriqta sa mnogo qki telefoni.
-
- Регистриран: 16 авг 2006, 17:11
telefona e mnogo dobar no ima edin osnoven problem. bateriqtq. darji nai mnogo tri dena
probvai da napravish format na telefona samo che shte ti se iztrie cqlata informaciqta koda e *#7370#
zdr. телефона е много добър но, защо камерата снима обратно а не като сониериксон к800и и дали може да се направи нещо,така не е много удобно. ако някои ми отгивори ще съм много благодарен
Na tozi GSm mogat li da se gledat film4eta na cql ekran?:)
могат разбира се и можеш да си инсталираш и други плеари а не само реал плеар (неговия)